Beste Dyson producten

Ben je van plan om Dyson producten aan te schaffen? Dan kun je hulp gebruiken. Dyson heeft namelijk veel verschillende producten gemaakt, waardoor de keuze enorm is. Om te weten welk product voor jou het beste Dyson product is moet je rekening houden met verschillende elementen. Daarom helpen wij je op weg door middel van een top 10 van de beste Dyson producten.

Vergelijk ook andere merken om zeker te zijn van je keuze, lees daarom ook onze top 5 beste stofzuigersDraadloze stofzuigers – of maak het jezelf gemakkelijk met een robotstofzuiger.

TOP 10 – Beste Dyson 2020

De Dyson V11 Absolute maakt het mogelijk om niet meer handmatig te hoeven wisselen tussen de verschillende zuigstanden. Dit is een grote vooruitgang ten opzichte van de Dyson V10 Absolute en de Dyson V8 Absolute. Er worden namelijk verschillende borstels meegeleverd, waardoor het voor jou veel gebruiksgemak kan opleveren. De zachte parketborstel kan de houten vloeren schoonmaken, terwijl de Torque zuigmond de andere oppervlakten herkent en de zuigstand direct aanpast wanneer het apparaat in de auto-stand staat. De stand kun je dan direct aflezen op het LCD-scherm.

Het LCD-scherm helpt jou ook een goede inschatting te maken van de accu of wanneer er problemen zijn.

+ Je hebt alle informatie bij de hand vanwege het uitgebreide LCD-scherm.
+ Laat de zuigstand automatisch aanpassen met de Torque zuigmond.
– De stofzuiger raakt het geluidsniveau van 84 decibel.

De Dyson V8 Parquet is een steelstofzuiger die net als de Dyson Absolute voor verschillende vloeroppervlakken geschikt is. Zo wordt deze geleverd met een speciale zuigmond voor harde vloeren en tapijten. Deze zuigmond beschikt over een zachte roller, waardoor er geen krassen ontstaan en het vuil direct wordt opgezogen. De mini-turboborstel en een extra zachte afstofborstel zorgen ervoor dat je de stofzuiger ook als kruimelzuiger kunt gebruiken en dierenharen ook geen probleem meer zijn.

De Dyson V8 Parquet is tot wel 40 minuten aan een stuk te gebruiken als kruimelzuiger en 25 minuten als steelstofzuiger. Wanneer je de turbostand aanzet, gaat de accu tot 7 minuten mee.

+ Hardnekkig vuil zoals dierenharen eenvoudig te verwijderen.
+ Lang gebruik op de laagste stand gegarandeerd.
– De turbo-stand vraagt veel van de accu.

De Dyson V8 Absolute is een van de meest uitgebreide steelstofzuigers die er op de markt te vinden is. Zo heeft deze Dyson Absolute een speciale turboborstel waarmee kleden en tapijten schoon te maken zijn, een parketborstel voor houten vloeren en een gemotoriseerde miniborstel voor het stoffen van andere oppervlakten. Met de krachtige motor in het apparaat kun je tot wel 40 minuten stofzuigen zonder tussendoor op te moeten laden. Hierdoor kan vrijwel het gehele huis stofvrij gemaakt worden. Zet je de steelstofzuiger op de turbostand dan gaat deze 10 minuten mee.

De Dyson Absolute is goed te gebruiken als kruimeldief, doordat de steel eraf te halen is. Door de miniborstel erop te zetten, kun je zelfs jouw auto uit zuigen door de lichte steelborstel.

+ De Dyson V8 Parquet kan voor verschillende tapijten gebruikt worden.
+ Een speciale borstel voor houten vloeren meegeleverd.
– De stofzuiger maakt veel lawaai tijdens het zuigen.

Als je op zoek bent naar de beste handstofzuiger dan is de Dyson Cyclone V10 Motorhead de geschikte stofzuiger. De accuduur ligt bij deze stofzuiger hoog, waardoor je het gehele huis in een keer schoon kunt maken. Hiervoor zijn drie standen te vinden op de steelstofzuiger, waarbij de basisstand voor de meeste klussen te gebruiken is. De tweede stand is voornamelijk bedoeld voor hardnekkig vuil en met de turbostand kun je direct aan de slag kunt gaan met jouw tapijten in huis.

De Dyson Cyclone V10 Motorhead is een lichtgewicht steelstofzuiger waar je zelfs jouw traptreden eenvoudig mee schoon kunt maken. De steel kun je hiervoor verwijderen, waardoor je een kruimelzuiger overhoudt en nog eenvoudiger heen en weer kunt lopen.

+ In de laagste stand kun je ongeveer 60 minuten onafgebroken stofzuigen.
+ Mensen met allergieën worden ook goed geholpen met deze zuiger.
– De accu gaat maar 7 minuten mee in de turbostand.

De Dyson V7 Trigger is een goede voorloper van de Dyson Absolute, welke als goede kruimelzuiger altijd zijn werk zal doen. Het is namelijk een van de krachtigste zuigers met een sterke V7 motor, welke aan de hand van de accu tot wel 30 minuten meegaat. Je hoeft hem daarom niet vaak op te laden, wat het een van de beste handstofzuigers maakt. Hiervoor zijn een aantal zuigmonden meegeleverd, waaronder de meubelzuigmond, reliëfborstel, kierenzuigmond en een gemotoriseerde miniborstel. Zo heb je voor ieder oppervlak een goed opzetstuk hebt.

Met de turboborstel kun je eenvoudig dierenharen verwijderen uit het tapijt en is hardnekkig vuil in het vloerkleed verleden tijd. Je hoeft hierdoor alleen eens in de zoveel tijd de stofbak te legen.

+ De miniborstel verwijdert eenvoudig dierenharen.
+ Eenvoudig legen van de stofbak.
– Zeer veel lawaai tijdens het zuigen.

De Dyson AM10 zorgt er als Dyson airco voor dat jouw huis altijd op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Zo kan de ventilatiefunctie ervoor zorgen dat je een frisse bries door jouw huis blaast en kan er op koude dagen tot 37 graden worden gestookt met hetzelfde apparaat. Het maakt niet uit in welk seizoen je zit, je hebt altijd de beste temperatuur in jouw huis. Hiervoor kun je ook de gewenste luchtstroomsterkte instellen zodat zelfs grote ruimtes gekoeld of verwarmd kunnen worden.

Voor een gelijkmatige afkoeling of opwarming kun je de draaibeweging tot 70 graden inschakelen. Hiervoor hoef je alleen maar een van de knoppen op de afstandsbediening in te drukken, welke je ook weer door middel van de magneet aan de airco kunt hangen.

+ Er zijn tien verschillende standen in te schakelen.
+ Meer gebruiksgemak dankzij de afstandsbediening.
– Niet in hoogte te verstellen.

Ben je op zoek naar een goedkopere optie met iets minder opties? Dan is de Dyson AM07 er zeker een om in jouw achterhoofd te houden. Hiermee haal je namelijk een moderne ventilator in huis zonder dat er ventilatorbladen aan te pas komen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw huis te allen tijde gekoeld wordt en je in de zomermaanden niet meer plakkerig aanvoelt. Hiervoor heb je 10 verschillende standen tot je beschikking, welke door middel van de afstandsbediening in te stellen zijn.

De verschillende standen van de Dyson AM07 hebben ook verschillende geluidsniveaus. Het wordt daarom aangeraden om hem in de slaapkamer op een van de laagste standen te gebruiken, zodat je er geen last van hebt tijdens het slapen.

+ Veilig voor kinderen en huisdieren door het ontbreken van bladen.
+ Je kunt de timer instellen voor energiebesparing.
– Door het geluid niet te gebruiken in de slaapkamer.

De Dyson Supersonic is een haardroger die gebruikt kan worden voor ieder type haar. Je kunt door de verschillende opzetstukken altijd veilig gebruikmaken van het apparaat. Hierbij is er veel gebruiksgemak te vinden. De föhn is klein, licht en stil en heeft een krachtige motor in het handvat zitten. Je hebt met deze Dyson haardroger altijd een gecontroleerde luchtstroom, wat zorgt voor een snelle droging en er geen blaaskracht verloren gaat.

De gewichtsverdeling zorgt hierbij voor een goede balans, waardoor je geen vermoeide armen krijgt tijdens het drogen van het haar. Terwijl je jezelf ook niet in vreemde bochten hoeft te wringen om de standen in te stellen. Deze zitten namelijk op de achterkant.

+ Je kunt de temperatuur zelf regelen tot 20 keer per seconde.
+ De opzetstukken blijven koud dankzij de heat shield technologie.
– Je moet de opzetstukken en haardroger apart bewaren.

Met de Dyson Pure Cool Desk heb je altijd een goede luchtkwaliteit in huis. Hiervoor beschikt deze Dyson luchtreiniger over drie ingebouwde sensoren, welke allemaal andere metingen uitvoeren. Je kunt deze metingen eenvoudig aflezen via het LED-display. De HEPA filter is niet alleen geschikt voor mensen met allergieën, maar reinigt ook tot 99,95 procent van het stof in de lucht. Daarbij verwijdert de luchtreiniger ook direct alle vieze geuren uit de lucht, zodat jouw huis direct weer fris ruikt en je visite zonder problemen kunt ontvangen.

Deze Dyson luchtreiniger draait tot 350 graden om zijn as, waardoor de schone lucht door heel de kamer wordt verspreid. Je hoeft hiervoor niet op te staan. Je bedient hem namelijk door middel van de bijgeleverde afstandsbediening of de Dyson Link app.

+ Je kunt de luchtreiniger ook als ventilator gebruiken.
+ Eenvoudig te bedienen door middel van de app.
– Koelt niet genoeg om als airco te gebruiken.

De Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 is een van de beste stofzuigers die Dyson gemaakt heeft. De stofzuiger is namelijk voor ieder type ondergrond te gebruiken, waarvoor je alleen maar van opzetstuk hoeft te wisselen. Met de meegeleverde combiborstel schakel je automatisch van een harde vloer naar het tapijt en de zachte parketborstel zorgt ervoor dat er geen krassen op jouw houten vloeren komen. Het laatste opzetstuk, de turboborstel, biedt extra kracht om ook het tapijt op de bovenverdieping te ontdoen van hardnekkig vuil en dierenharen.

Voor de meubels heeft deze stofzuiger, net als de Dyson V8 Absolute en de Dyson V10 Absolute, een mini-turboborstel, waardoor je nog eenvoudiger tussen de naden van de bank kunt komen.

+ De stofzuiger gaat weer rechtop staan als deze omgevallen is.
+ Meerdere opzetborstels meegeleverd voor iedere ondergrond.
– De stofzuiger maakt veel lawaai tijdens het stofzuigen.

Het onderzoek

Dyson kopen – waar op letten

Wanneer je voor Dyson producten gaat, speelt jouw persoonlijke voorkeur een grote rol bij de aanschaf. Je wilt immers dat al de apparatuur in huis op jouw behoeften aansluit en dat je overal mee vooruit kan. Hiervoor is niet alleen een goede technologie van belang, maar ook de verfijnde uitstraling die ieder product te bieden heeft. Zo kun je bij de Dyson Absolute verwachten dat het een stofzuiger is die vooral licht in gewicht is en dit ook uitstraalt. Zo ook voor alle andere producten die deze producent te bieden heeft.

Zo kan het zijn dat je liever een draadloze stofzuiger wilt in plaats van een met draad, waardoor je meer gebruiksgemak hebt, maar ook een handige kruimelzuiger voor de kleinere werkjes. Als ventilator heb je nooit een te groot apparaat in jouw woonruimte staan. De kleine ventilatoren hebben daarbij ook een bladen, waardoor de veiligheid ook gewaarborgd kan nomen. Als dit een van jouw voorkeuren heeft, dan moet je hier zeker naar kijken. Het kan een goede toevoeging zijn voor jouw warme zomermaanden.

Als je gaat kijken naar de Dyson producten om jouw huis goed schoon te kunnen maken, dan is de capaciteit die de stofbak heeft ook van belang. Hier zit een groot verschil in tussen de verschillende modellen. Zo zijn er modellen te verkrijgen met een maximum van 0,5 liter. Het voordeel is dat deze stofzuigers veel lichter zijn in gewicht. Echter kan er zo weinig stof in opgeslagen worden dat je vaak bezig bent met het leegmaken van de bak. Hier is wel veel eenvoud voor geboden, doordat je dit in slechts een handeling uit kunt voeren.

Er zijn ook stofzuigers met een grotere inhoud. Zo zijn er stofbakken met een inhoud van 2,3 liter. Deze hebben als groot voordeel dat je jouw gehele huis een aantal keer volledig kunt stofzuigen voordat de stofzuiger vol is. Echter maakt dit het apparaat ook vele malen zwaarder. Vaak zijn deze capaciteiten terug te vinden bij een standaard stofzuiger in plaats van een steelstofzuiger. Deze worden altijd geleverd met kabel, waardoor je minder bewegingsruimte hebt, maar wel minder energie verbruikt doordat deze geen uren op hoeft te laden.

Als je een Dyson product aan gaat schaffen, zoals een Dyson Absolute, dan kom je er al snel achter dat je hier veel geld voor neer moet leggen. De meeste producten kosten namelijk al snel enkele honderden euro’s. Er zijn een aantal goedkopere producten te verkrijgen, die wel goede kwaliteit leveren. Je zult hier echter wel voor rond moeten kijken op het internet voordat je ze kunt vinden. Bovenstaande top 5 geeft jou hier al een kleine inkijk in. Je zult daarom altijd eerst goed moeten kijken wat jouw budget is voordat je een Dyson aanschaft.

De prijs van de verschillende Dyson producten komen tot stand vanuit de specificaties van een product. Wanneer de accu van een apparaat langer meegaat zonder tussendoor op te laden, ligt de prijs vaak beduidend hoger dan wanneer er een lagere capaciteit geboden wordt. Daarnaast kan de uitvoering ook een groot verschil maken in de prijs. Hoe uitgebreider de uitvoering en hoe meer bewegingsvrijheid je hebt, hoe hoger de prijs gaat zijn. Je zult daarom altijd een goede afweging moeten maken als je gaat kijken naar jouw nieuwe Dyson producten en van hieruit bekijken wat de beste keuzes zijn.

Waarom Dyson producten kopen?

Dyson is een producent die uitsluitend producten van topkwaliteit maakt. Wanneer je een van de producten aanschaft, zoals bijvoorbeeld de Dyson Absolute stofzuiger, weet je zeker dat het apparaat altijd zijn werk zal doen en je niet meer voor verrassingen komt te staan. Daarbij ben je altijd voorzien van veel gebruiksgemak. Zo heb je bij de stofzuigers vrijwel nooit een snoer en is ieder apparaat licht van gewicht. De Dyson haardroger geeft jou daarom geen vermoeide armen en de Dyson ventilator zorgt ervoor dat jouw huis altijd op de juiste temperatuur is.

Verschillende de Dyson producten

Dyson stofzuigers

Als je gaat kijken naar de stofzuigers van Dyson zie je direct dat er veel verschillende modellen te verkrijgen zijn. De Dyson Absolute is in de loop der jaren verder door ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld met de nieuwe motoren. Deze motoren worden steeds krachtiger, waardoor je meer vuil op kunt zuigen en daarbij ook steeds meer mogelijkheden zijn gekomen om hardnekkig vuil weg te krijgen van jouw vloer en meubelstukken. Dit is zowel in de steelstofzuigers en de Dyson Ball stofzuigers terug te zien. De mogelijkheden zijn hierdoor groter geworden en je kunt deze zelfs als vervanging van jouw oude stofzuiger gebruiken.

Neem bijvoorbeeld de Dyson Ball-serie. Deze stofzuigers rijden op een grote kogel, welke ondersteunende wielen hebben. De bal draait hierbij om zichzelf heen, waardoor de wendbaarheid vergroot wordt. Ook deze serie is in de loop van de jaren doorontwikkeld, waardoor er meer mogelijk is gemaakt. Als voorbeeld de Dyson Big Ball Animal 2, welke zichzelf recht kan zetten wanneer deze omvalt. Hier zicht echter wel een prijskaartje aan, waardoor je goed moet bedenken of dit binnen jouw budget vast.

Dyson Haardrogers

Ook aan nat haar is gedacht bij Dyson. Er is voor ieder haar een Dyson haardroger in het assortiment opgenomen, waarbij de een nog meer specificaties heeft dan de andere. Het grote voordeel van de verschillende modellen is dat er altijd eentje bijzit die bij je past. Zo heeft de een ook meer opzetstukken dan de andere. Welk haartype je ook hebt, je kunt deze te allen tijde gebruiken en hierbij de verschillende standen en temperaturen instellen door de knoppen op de achterkant van het apparaat.

Hierbij moet je ook goed opletten of de opzetstukken warm worden tijdens het gebruik. De meeste Dyson producten hebben over het algemeen een temperatuurregeling geïntegreerd zitten, waardoor er alleen warmte uit geblazen wordt, maar de opzetstukken koel blijven. Dit zorgt ervoor dat de apparaten veilig zijn in gebruik en jouw haar ook niet zomaar zal verbranden als je ermee in aanraking komt. Dit is immers wel belangrijk als je jouw haar snel droog wilt hebben en geen beschadigingen op wilt lopen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.