De 7 beste elektrische éénwielers

Cruisen op een monowheel, een heerlijk gevoel, maar je moet je goed beschermen

Als je op zoek bent naar de beste monowheel, zul je veel moeten onderzoeken. Voortdurend verschijnen er nieuwe modellen op de markt, waardoor de keuze enorm is geworden. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een top 5 beste monowheel opgesteld, waardoor je al een beter beeld hebt van de mogelijkheden en deze af kunt stemmen op jouw eigen wensen.

Op zoek naar ander elektrisch vervoer – Lees dan ook TOP 5 Beste elektrische stepsElektrische bakfietsenElektrische vouwfietsen of de nieuwe Speed Pedelecs

INMOTION – V10F

Deze elektrische éénwieler is de nieuwste versie van InMotion, een bedrijf dat voornamelijk monowheels maakt. Met de V10f komen ze met een model dat tot wel 75km per laadbeurt kan doen. De InMotion V10F is een van de snelste monowheels die er op de markt te vinden zijn. Het blijft daarbij wel een betrouwbaar vervoersmiddel, waardoor het voor iedereen zowel een handig transportmiddel als een leuk tijdsverdrijf blijft. Het lichte gewicht en de weerbestendige uitstraling zorgen daarbij voor veel gebruiksgemak. Voeg hier de LED-verlichting en de hoge oplaadsnelheid aan toe en je hebt altijd het beste tot jouw beschikking om je van de ene naar de andere plaats te verplaatsen. Daarnaast is de V10F bestand tegen water, plooibaar en ziet er zeer mooi uit.

+ 35 km/u met 75km bereik
+ Self-balancing met veel LED belichting.
+ Lichtgewicht, makkelijk nemen.
+ Je kunt 75 kilometers maken met een volle batterij.

SEGWAY – NINEBOT ONE S2

De Segway Ninebot One S2 is een elektrische eenwieler die voor iedereen gemaakt is. Segway, gekend voor hun sterke technologie op vlak van elektrisch vervoer, brengt naast elektrisch steps ook monowheels op de markt. Deze allemaal volgens de gyroscopische technologie van de allereerste self-balancing Segway. Met de Ninebot One S2 heb je een kwalitatief monowheel voor een schappelijke prijs. Door voor Segway te kiezen weet je ook dat alle garanties en reparaties van een kwalitatief merk komen. Omdat éénwielers op de openbare weg gebruikt worden is veiligheid één van de belangrijkste criteria voor het kiezen van jouw elektrische monowheel.

+ 24 km/u met 35 km bereik
+ Sterk merk binnen het segment.
+ De all-terrain wielen zorgen ervoor dat jij iedere weg af kunt.
+ Color Kits om je éénwieler te personaliseren.

INMOTION – V8 (SOLOWHEEL GLIDE 3)

De InMotionV8, ook wel de Solowheel Glide 3 genoemd, is een monowheel die niet alleen van goede kwaliteit is, maar ook binnen een redelijke prijsklasse te vinden is. Er is veel snelheid geboden en daarbij kun je de kracht ook daadwerkelijk voelen. De krachtige 800 Watt motor kan flink wat kilometers maken, zonder dat je hierbij opnieuw op moet laden. Deze elektrische eenwieler zorgt er daarom voor dat je altijd op jouw bestemming aankomt en je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Hierdoor is dit de beste monowheel voor jouw dagelijkse bezigheden.

+ 18 km/u met 40km bereik
+ Goede prijs-kwaliteitverhouding bij deze monowheel.
+ De elektrische onewheeler kan uit zichzelf balanceren.
+ De InMotion V8 is bestand tegen water.

AIRWHEEL – Q6

De Airwheel Q6 is een zeer goed instap model door de dubbele wielen. Daar waar andere monowheels slechts één wiel gebruiken heeft de Q6 er twee. Dit zorgt voor meer evenwicht en dus een beter instapmodel voor beginnende éénwielers. Daarnaast is de Q6 een even goed toestel als de andere in deze lijst van beste monowheel. De Q6 weegt net iets meer, heeft ingebouwde lichten voor ook ‘s avonds op straat te rijden en heb je een voetstuk om de Airwheel te parkeren. Ook bij het rijden wordt je geholpen, deze Airwheel Q6 is ‘Self-balancing’ en helpt je dus makkelijk evenwicht houden.

+ 18 km/u met 35km bereik
+ Tot 120 kg lading
+ Dubbel wiel, ideaal voor beginners.
+ Self-balancing voor extra evenwicht.
+ Voetstuk om Airwheel recht te houden.

IPS – ZERO

Als je voornamelijk op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, waar je geen hoog prijskaartje bij hoeft te wachten, dan is de IPS Zero de beste monowheel voor jou. Deze éénwieler is elektrisch, waarbij een licht, ultraslank uiterlijk de boventoon spreekt. Je kunt deze elektrische eenwieler daarom overal mee naartoe nemen en geniet daarbij van een minimalistisch ontwerp. Voeg hier een app aan toe waarmee je alle functies kunt bedienen en je hebt urenlang plezier van jouw nieuw aangeschafte monowheel.

+ De monowheel heeft een goede snelheid, die aan te passen is met een app.
+ De ergonomische grip zorgt ervoor dat je altijd overeind blijft.
–  Off-road is dit niet de beste monowheel die je aan kunt schaffen.

GOTWAY MSUPER V2 – KRACHTIGE EENWIELER

Als je een goede monowheel wilt hebben met de beste batterij, dan is de Gotway Krachtige MSuper V2 Eenwieler zeker de beste oplossing. Deze monowheel is elektrisch en kan jou heel veel kilometers vooruitbrengen. Hierbij hoef je ook niet bang te zijn voor hobbels. De stevige banden en het krachtige ontwerp zorgen er namelijk voor dat je zonder problemen overal overheen komt. Wel zo handig, want de Airwheel weegt vrij veel. Hierdoor heb je minder bewegingsruimte als je hem op zou moeten tillen.

+ Brede 18-inch wielen zorgen voor extra grip.
+ Smartphone app voor de elektrische eenwieler.
–  Lange oplaadtijd.

SEGWAY DRIFT W1

Een van de speciaalste monowheels van dit moment is de Segway Drift W1. Deze elektrische eenwieler is de enige tweevoetige eenwieler, waardoor je er ook mee kunt freestylen wanneer je dit wilt. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, kun je slechts 45 minuten aan een stuk door rijden. Hierbij heb je altijd een topsnelheid van 12 kilometer per uur, wat relatief hoog is in vergelijking met andere modellen. Zoals je kan zien doet de Segway Drift W1  meer denken aan rollerblades dan aan éénwielers. Toch hoort deze binnen de lijst van beste monowheels doordat het slechts gebruik maakt van één wiel per voet.

+ Deze elektrische eenwieler is voor iedere leeftijdscategorie geschikt.
+ Drie lichtstanden en instelbare RGB-verlichting.
+ De monowheel snelheid is vrij hoog in vergelijking met andere modellen.

Elektrische eenwielers vergelijken

Wat is een monowheel

Een monowheel wordt ook wel een solowheel genoemd. De naam zegt het eigenlijk al: het is een eenwieler, welke tegenwoordig ook in een elektrische uitvoering komt. De monowheel die elektrisch is, hoef je alleen maar op te laden om er gebruik van te kunnen maken. Je hoeft daarna alleen nog maar jouw balans te houden, waarna je op iedere plek kunt komen zonder hiervoor te hoeven lopen of het openbaar vervoer te pakken. Een elektrische eenwieler is daarom eenvoudig in gebruik, waarbij veel modellen ook licht van gewicht zijn. Zo kun je deze overal mee naartoe nemen en heb je de mogelijkheid om jezelf nog beter te verplaatsen.

Een monowheel is uitgerust met een wiel en twee pedalen. Deze combinatie zorgt ervoor dat veel monowheels zelfbalancerend zijn, waardoor er nog meer gemak ontstaat. De elektrische onewheeler wordt daarbij alleen bediend met behulp van jouw eigen gewicht, waarmee je de richting en de snelheid kunt bepalen. Pak daarna de handgreep vast, waardoor je nog beter op jouw voeten kunt blijven staan. Zo heb je altijd een goed transportmiddel voor wanneer je langer naar het openbaar vervoer moet reizen of wanneer je veel kilometers af wilt leggen binnen een korte tijd.

Waarom een monowheel kopen?

Een monowheel kan een perfect alternatief zijn voor je huidige vervoer. Het zorgt er namelijk voor dat je jezelf moeiteloos kunt verplaatsen van A naar B, zonder dat je hiervoor veel extra kosten maakt. Je hoeft immers niet meer met de bus richting de plaats van bestemming, maar kunt op jouw eigen elektrische eenwieler stappen. Echter is het uitkiezen van een monowheel niet altijd eenvoudig, waardoor je eerst goed onderzoek moet doen naar wat het eigenlijk is en waar je op moet letten voordat je een aankoop doet. Zo weet je immers zeker dat je een aankoop doet die bij jouw situatie past.

Elektrische éénwieler kopen

waar moet ik op letten?

Een monowheel komt met veel verschillende snelheden. Zo zijn er eenwielers die voornamelijk stapvoets gaan, maar ook een aantal waarmee je hogere snelheden kunt bereiken. Het is daarom van belang dat je als eerste voor jezelf op een rijtje zet waar je deze voor gaat gebruiken. Als het voornamelijk ter ontspanning is, kun je vaak al voor een langzamere variant gaan. Je wilt immers veel van de omgeving kunnen zien en het gaat er daarbij om dat je niet hoeft te lopen om een bepaalde afstand af te leggen. Zo kun je voor een airwheeler van maximaal 12 kilometer per uur gaan, waardoor je toch genoeg snelheid hebt om op tijd thuis te zijn.

Als je langere afstanden binnen een korte tijd af wilt leggen is een van de snellere varianten een betere oplossing. Bovenstaande voorbeelden geven hier een eerste indruk van. Je kunt de snelheid zelf aanpassen, waarbij ook een limiet ingesteld kan worden. Ondanks dat er een limiet kan liggen op 12 kilometer per uur, zijn er eenwielers die vele malen sneller zijn en zelfs op de openbare wegen toegestaan worden. Deze monowheels zijn dan vaak uitgerust met meer specificaties, omdat het te allen tijde veilig moet blijven om het apparaat te gebruiken.

Net als de snelheid zit er ook een groot verschil in het bereik van de monowheel. De beste monowheel is daarom ook afhankelijk van de afstanden die jij ermee af wilt leggen zonder de batterij op te hoeven laden. Als het voornamelijk kortere stukken zijn, dan zit er vaak geen hoog prijskaartje aan verbonden. Voor de langere afstanden, zoals 55 kilometer, komt dit duurder uit. Het bereik wordt hierdoor ook aangepast aan het budget dat jij vrij kunt maken voor een elektrische éénwieler. Houd er daarbij ook rekening mee dat je in sommige gevallen de batterij vaker en langer aan het laden bent dan wanneer je voor een kortere afstand gaat.

De batterijvoeding is voornamelijk een persoonlijke voorkeur. Als jij iemand bent die weinig geduld heeft met het opladen van jouw elektrische eenwieler, dan is de beste monowheel een apparaat dat binnen enkele uren opgeladen is. Echter is er dan ook minder bereik. Zo kun je met eenwielers die maximaal drie uur nodig hebben om volledig opgeladen te zijn tussen de 15 en 40 kilometer bereiken. Ook dit is echter niet volledig vastgesteld. Het bereik dat je hebt met jouw eigen solowheel is namelijk niet alleen afhankelijk van de capaciteit, maar ook van jouw lichaamsgewicht. Je zult daarom niet verbaasd op moeten kijken als je er langer of juist korter mee kunt doen.

De langere laadtijden betekenen in de meeste gevallen ook een groter bereik. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je te laat doorhebt dat jouw batterij leeg is. Iedere monowheel die elektrisch is, is uitgerust met LED-indicatoren of een app waarmee je de stand in de gaten kunt houden. Deze indicatoren zorgen er ook voor dat je weet hoe ver jouw monowheel opgeladen is voordat je er weer gebruik van kunt maken. Je kunt zo altijd een goede inschatting maken en komt niet zomaar stil te staan wanneer je aan het reizen bent. Het zou immers zonde zijn als je het laatste stuk alsnog moet gaan lopen doordat je te laat hebt ingezien dat je jouw monowheel op had moeten laden.

Net als vrijwel ieder apparaat zijn er verschillende specificaties en functies te vinden op een elektrische eenwieler. De beste monowheel voor jouw situatie is afhankelijk van jouw eigen gebruik en de bijbehorende specificaties. Hierdoor kan het zijn dat je voor een compleet ander model gaat dan bijvoorbeeld jouw vrienden. Je wilt immers dat jouw monowheel volledig aan jouw wensen aansluit. Ga daarom voor jezelf na waar jij waarde aan hecht voordat je aan jouw onderzoek begint en een keuze maakt. Zo voorkom je dat je een verkeerde aankoop doet en jouw geld verloren gaat. Een monowheel die elektrisch is, kost immers meer dan wanneer je een gewone fiets aanschaft.

Let daarom niet alleen op het ontwerp en de prijs, maar ook de andere factoren die een rol kunnen spelen. Zo is gewicht er een van. Sommige monowheels zijn namelijk lichtgewichten. Dit zorgt niet alleen voor een stabiele wegligging en voldoende comfort wanneer je het apparaat in gebruik hebt, maar kan jou ook helpen om de airwheeler mee te nemen met het openbaar vervoer. Zo kun je jouw reizen altijd opsplitsen, zonder dat je veel moeite hoeft te doen om de eenwieler op te tillen. Je hebt er weinig aan als je hem niet in je eentje opgetild krijgt of dat je wordt gehinderd in jouw dagelijkse werkzaamheden vanwege het zware gewicht.

Ook de meegeleverde accessoires kunnen een grote rol spelen bij de aanschaf. Als je al vaker gebruik hebt gemaakt van een elektrische eenwieler dan kunnen sommige accessoires overbodig zijn. Echter is het als beginner fijn wanneer er bijvoorbeeld een trainingswiel bij wordt geleverd. Dit trainingswiel helpt jou om het vertrouwen te krijgen om op de elektrische onewheeler te gaan staan en jouw gewicht te verdelen zodat je vooruitkomt. Ook kun je aan de hand van dit wiel bekijken hoe hard je kunt en wilt gaan, voordat je daadwerkelijk de weg op gaat. Uiteindelijk wil je immers dat jouw veiligheid gewaarborgd wordt en je de balans kunt behouden.

De verschillende instellingen die je aan kunt passen zijn niet altijd nodig. Zo is een aanpasbare RGB-verlichting niet altijd prioriteit. Echter moeten er wel lampen op zitten om veilig de weg op te kunnen en zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Hecht je wel veel waarde aan aanpasbare lichten, dan zijn er een aantal mogelijkheden voor jou in het assortiment. Er zijn namelijk een aantal monowheels waarbij je de verlichting geheel in jouw favoriete kleur aan kunt passen. Zo creëer je voor jezelf de perfecte sfeer tijdens jouw rit, waarbij je je ook niet gaat vervelen. Door middel van een app heb je de mogelijkheid om zelfs tijdens jouw reis de kleur weer te veranderen.

wetgeving – monowheel in België

De monowheel wetgeving in België verandert voortdurend. Er zijn immers bepaalde verkeersregels waar je je aan moet houden wanneer je gebruik maakt van een elektrische eenwieler, zodat je geen belemmering vormt voor de andere weggebruikers. Momenteel is het officieel toegestaan om op de openbare weg te komen wanneer de airwheeler niet harder dan 18 kilometer per uur gaat. Dit houdt in dat je altijd op het fietspad moet als je harder gaat dan de normale loopsnelheid. Ga je net zo hard of zachter, dan ben je genoodzaakt om je via het trottoir te bewegen.

Echter gaat dit in de toekomst veranderen. De Europese wetgeving stelt namelijk voertuigen met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur de gelegenheid om zich via de openbare weg te verplaatsen. De monowheel in België zal daarom ook sneller mogen gaan. Het blijft echter belangrijk om het voor jezelf en andere weggebruikers veilig te houden. Dit houdt ook in dat je nog altijd met een loopsnelheid over het voetpad moet gaan en dat je, vanwege de monowheel wetgeving in België een BA-verzekering moet hebben voor gemotoriseerde voertuigen.

Het volledige onderzoek

InMotion – V8

De InMotion V8 is een elektrische eenwieler waar je nooit te veel voor zult betalen. Er hangt wel een prijskaartje aan, maar in vergelijking wat je ervoor terugkrijgt, is dit transportmiddel het meer dan waard. De uitgebreide functies die het apparaat te bieden heeft, zorgen er namelijk voor dat je van alle gemakken bent voorzien. Hierbij blijft de V8 altijd in een redelijke prijsklasse. Je mag dan wel een investering maken, maar het is het meer dan waard en kun je urenlang plezier hebben met jouw nieuwe eenwieler.

Als je een hoge snelheid en kracht wilt hebben, dan is de InMotion V8, welke ook de Solowheel Glide 3 genoemd wordt, de beste monowheel voor jou. Het apparaat is namelijk voorzien van een krachtige 800 Watt motor, welke een maximum van 20 mph haalt. Hierdoor heb je altijd een adrenaline kick als je ergens naartoe gaat. Door de sterke batterij kun je ook een grote afstand overbruggen, waardoor je altijd op jouw bestemming aankomt en zelfs weer terug kunt gaan, zonder dat je hiervoor de batterij opnieuw op moet laden. Dit scheelt jou weer wat uren wachten.

Daarbij komt ook dat deze elektrische eenwieler ideaal is om mee te nemen in het openbaar vervoer. Het lichte ontwerp zorgt er namelijk voor dat je hem altijd op kunt tillen, zonder dat dit jou erg veel kracht gaat kosten. De grote hoeveelheid functies erbij opgeteld maakt deze airwheel een van de meest veelzijdige apparaten, welke je eenvoudig aan kunt passen door middel van een app. Zo kun je de monowheel van snelheid laten veranderen en de afstanden bewaken. Daarnaast heb je een ingebouwde luidspreker tot je beschikking, zodat je ook van jouw eigen muziek kunt genieten onderweg.

Deze zelfbalancerende eenwieler zorgt ervoor dat er altijd een stabiel zwaartepunt is. Hierdoor heb je zelfs bij de hoogste snelheden genoeg comfort en kun je jouw voeten door de ergonomische grip altijd goed plaatsen. Uiteindelijk ga je voor deze prijs geen betere optie vinden, waardoor je altijd een goede investering maakt en de beste specificaties tot jouw beschikking hebt. Het grote bereik zorgt er daarbij voor dat je nooit meer onderweg stil komt te staan, doordat je de batterij ook in de gaten kunt houden terwijl je onderweg bent. Kom nooit meer voor verrassingen te staan met de InMotion V8.

IPS – ZERO

De IPS Zero is een zelfbalancerende elektrische eenwieler, die jou van alle gemakken voorziet. Niet alleen heb je altijd stabiliteit, ook heb je een lichtgewicht apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft daarom nooit meer moeilijk te doen als je met het openbaar vervoer moet reizen. Daarbij komt ook een minimalistisch ontwerp, wat een unieke uitstraling biedt. Je hebt daarom niet alleen genoeg comfort tijdens het reizen, maar maakt mensen ook jaloers met jouw nieuwe aankoop. Je hebt daarom altijd de beste monowheel tot je beschikking, die jou overal kan brengen.

De IPS Zero heeft een ergonomische grip. Dit zorgt ervoor dat je altijd stevig staat, waarbij de pedalen de grond niet zomaar raken. Je kunt hierdoor ook minder snel ongelukken krijgen en jouw veiligheid komt hierdoor niet in het geding. De veiligheid wordt ook nog extra gewaarborgd door de bijgeleverde app. Deze app zorgt ervoor dat je alle functies eenvoudig in kunt stellen, waardoor je alles naar wenst hebt. Denk hierbij aan de monowheel snelheid, maar ook aan de LED-verlichting. Zo heb je niet alleen een snel apparaat onder jouw voeten, maar kun je ook de beste sfeer creëren en ben je goed zichtbaar.

De app die bij de elektrische eenwieler zit, is te synchroniseren met Android, Apple en Blackberry. Hierdoor kun je met vrijwel elke smartphone de besturing regelen. Denk hierbij aan de snelheidslimieten die gegeven zijn. Je kunt tot maximaal 12 kilometer per uur rijden, waarbij ook een waarschuwing wordt gegeven als je de limiet gaat raken. Je weet hierdoor precies hoe hard je rijdt en kunt dit ook bijhouden in de app. Daarbij kun je ook zien wanneer jouw batterij op begint te raken. In de praktijk kun je tot maximaal 24 kilometer rijden voordat de batterij weer opgeladen moet worden. Langere afstanden afleggen is hierdoor geen probleem meer.

InMotion – V10F

De beste monowheel voor studenten die langer onderweg zijn of juist langere afstanden af willen leggen ter ontspanning komen goed weg met de InMotion V10F. Deze monowheel is elektrisch en geeft jou 2000 Watt. Hierdoor heb je niet alleen de mogelijkheid om de afstanden af te leggen, maar hoef je ook niet snel jouw batterij op te laden. Je kunt namelijk 55 kilometer met een opgeladen batterij doen, waarbij je maximum monowheel snelheid 25 kilometer per uur is. Dit houdt in dat je vanaf nu nog sneller op de plaats van bestemming uit kunt komen.

De InMotion V10F is een van de lichtste in zijn soort. Ideaal voor wanneer je vaker met het openbaar vervoer reist, want je hoeft jouw airwheel niet meer thuis te laten. Deze til je eenvoudig op en plaats je vlak bij je tijdens de reis. Een voordeel hierbij is ook dat het gehele apparaat weerbestendig is. Een beetje regen kan geen kwaad en daarbij wordt het apparaat ook continu gekoeld door het interne koelsysteem. Voeg hier een anti-spin-knop aan toe en je zorgt ervoor dat je zelfs op de lastig begaanbare wegen eenvoudig uit de voeten kunt met het transportmiddel.

Je bent daarbij ook goed zichtbaar onderweg. De LED-verlichting, die je geheel naar wens in kunt stellen, zorgt hiervoor. De verschillende kleuren kun je zelf instellen, waardoor het altijd een spectaculair zicht is als jij langs komt. Voeg daar de aanpasbare remlichten aan toe en iedereen weet dat je ergens stil gaat staan of zachter gaat rijden. Zo voorkom je dat er ongelukken gebeuren en heb je altijd de veiligste oplossing. De app maakt dit allemaal mogelijk, net als het inzien van alle prestatiegegevens zodat je jouw reizen bij kunt houden. Je hoeft dan alleen nog maar een lekker muziekje op te zetten en jouw reis op de elektrische eenwieler kan beginnen.

Gotway – MSuper V2

Als je voor de grootste wielen wilt gaan om jouw weg mee af te leggen, dan is de Gotway Krachtige MSuper V2 jouw beste monowheel. Deze heeft namelijk 18-inch wielen, welke over vrijwel ieder terrein kunnen rollen. Of je nou de lastige polderwegen of juist de grote weg op gaat, je komt altijd aan op de plaats van bestemming. Voeg hier de hoge stabiliteit aan toe en je hebt altijd een veilig transportmiddel voor jouw nieuwe ritten. Trek daarom eens onbekende gebieden in en ontdek voor jezelf wat deze elektrische eenwieler voor jou kan betekenen.

De Gotway Krachtige MSuper V2 is een vrij zwaar model. Het is een grote elektrische onewheeler die niet eenvoudig te tillen is. Het transportmiddel meenemen in het openbaar vervoer is hierdoor bijna geen oplossing, omdat je vaak een extra hand nodig hebt om deze te verplaatsen. Echter maakt het comfort het weer helemaal goed. Je kunt er namelijk lange afstanden mee afleggen, zonder dat de batterij op raakt. Je hoeft daarom ook niet bang te zijn dat je tijdens jouw rit stil komt te staan. Door tijdig de batterij te inspecteren kun je namelijk alle kanten op en heb je genoeg bewegingsruimte voor jouw vrije tijd.

De Gotway Krachtige MSuper V2 is een elektrische eenwieler waar iedereen gebruik van kan maken. De eenvoud, met een monowheel snelheid van 22 kilometer per uur, zorgt ervoor dat je snel aankomt en er geen ongelukken zullen gebeuren. Je kunt daarbij ook alle functies geheel naar wens instellen door middel van de app. Dit geeft jouw nog meer bedieningselementen tijdens jouw rit van maximaal 35 kilometer. Je zult er echter wel flink voor in de buidel moeten tasten. Er hangt een aardig prijskaartje aan deze monowheel, maar je krijgt er alles voor terug wat jij te wensen hebt.

Segway – Drift W1

Ervaren rijders kunnen goed uit de voeten met de Segway Drift W1. Dit is daarom ook een van de bestverkochte monowheels op dit moment. Of je nou gewoon de weg op gaat voor pure ontspanning of juist wilt gaan freestylen, met de Segway Drift W1 kan het allemaal. Deze elektrische eenwieler heeft namelijk zowel met beide voeten als met een voet een uitstekende balans, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je op de grond ligt. Het blijft uiteraard wel altijd oefenen voordat je erop springt. Je moet namelijk precies weten wat je doet, waardoor het niet gelijk een airwheeler is die voor beginners gemaakt is.

De Segway Drift W1 is uitgerust met veel krachtige prestaties. Hierdoor wordt er veel bewegingsruimte geboden. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die je met de batterij kunt doen. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, kun je met deze elektrische onewheeler 45 minuten plezier beleven. Hierbij wordt een topsnelheid van 12 kilometer per uur geleverd, waardoor ook kinderen in alle veiligheid gebruik kunnen maken van dit apparaat. Echter moet je als kind wel wat kracht hebben. De eenwieler mag dan licht zijn, voor een kind kan het gewicht toch nog veel zijn. Hierdoor is het apparaat niet altijd eenvoudig mee te nemen.

Deze beste monowheel is uitgerust met RGB-verlichting. Hiermee ben je te allen tijde goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Ook kun je alle kleuren geheel naar wens instellen, waardoor je ook de juiste sfeer kunt creëren terwijl je op de weg bent. Voeg hier de drie verschillende lichtstanden aan toe en je hebt altijd de perfecte omstandigheden voor jouw eigen monowheel. Je gaat merken dat mensen jaloers op je zijn en je de show gaat stelen in jouw omgeving. Voeg hier jouw eigen trucs aan toe en mensen kijken je altijd verbaasd na.

Comments (1)

[…] zoek naar ander Elektrisch vervoer? Lees dan ook de volgende artikels: – Beste elektrische monowheel / éénwielers – Beste elektrische vouwfiets – Beste elektrische […]

Comments are closed.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.