Beste MP3 Speler

De beste MP3 speler die je momenteel kunt kopen is de SanDisk Sansa Clip Sports. Het is een compacte MP3 speler met een opslagruimte van 16 GB, een batterij die 7 uur meegaat en uitgerust met Bluetooth. Het heeft alles wat je maar van MP3 speler kunt verwachten. Het speelt niet enkel muziek af maar ook audiobooks en FM-radio. Het heeft een stevige bouwkwaliteit en zelfs een clip achteraan voor als je gaat lopen. Onderaan dit artikel kan u ons onderzoek terugvinden en waar je op moet letten bij het kopen van een MP3 speler.

Onze top 3 – Beste MP3 Spelers

Volgens ons is de beste MP3 speler die je momenteel kunt kopen de SanDisk Sansa Clip Sports. Het is een compacte MP3 speler met een opslagruimte van 16GB, Bluetooth en een krachtige batterij. Het kan ook niet enkel MP3 bestanden afspelen maar ook audiobooks en je kan er ook mee naar FM-radio naar luisteren.

Het is een compacte MP3 speler met een doordacht design en een stevige bouwkwaliteit. Achteraan bevindt er zich een klip zodat je deze makkelijk kunt vastmaken aan de binnenkant van je zak of je broeksriem wanneer je gaat gaan lopen. Geen last meer van die MP3 speler of smartphone die in je zak zit te schudden.

Met een opslagruimte van 16GB kun je 800 liedjes afspelen. En dankzij een krachtige batterij kun je 7 uur lang van muziek genieten. Meer als genoeg om die marathon te lopen.

De SanDisk Sansa Clip Sports is een doordachte MP3 speler en een ondergewaardeerde trainingscoach. Door het feit dat het werkelijk alle vakjes aanvinkt aan wat we zochten in een MP3 speler kunnen we deze SanDisk MP3 speler aan iedereen aanraden.

De Difrence MP1851 is een goedkope MP3 speler die ongeveer de helft kost van de SanDisk MP3 speler. Deze besparing komt wel aan een kostprijs. Deze MP3 speler heeft namelijk maar een opslagruimte van 4GB wat vrij weinig is, het heeft geen Bluetooth en kan ook geen audiobooks of FM-radio afspelen.

Maar als je dit allemaal niet nodig hebt en enkel op zoek bent naar een simpele MP3 speler aan een goedkope prijs dan kunnen we deze wel aanraden. Zeker omdat het beschikt over een batterij van 8 uur moet je deze niet al te vaak opladen.

De Sony NW-WS625B is een MP3 speler die speciaal is ontworpen voor zwemmers. Het is volledig waterbestendig en beschikt over ingebouwde oortjes. Zo kun je tijdens het zwemmen ook genieten van muziek. Dankzij een zeer krachtige batterij en een opslagruimte van 16GB kun je maar liefst 12 uur lang zonder opladen van muziek genieten.

Het onderzoek

Wie moet een MP3 speler kopen?

De meeste mensen hebben een muziekcollectie op hun smartphone staan. Of ze gebruiken streamingdiensten zoals Spotify of Youtube Premium om naar muziek te luisteren via hun smartphone. Dit is handig voor alledaags gebruik thuis, onderweg op de trein of op kantoor.

Maar soms is het nog handig om een apart toestel te hebben om naar muziek te luisteren. Smartphones worden steeds groter en groter en dus minder geschikt om mee te gaan lopen. Zeker wanneer je lange afstanden loopt. Maar ook wanneer je gaat zwemmen is het geen optie om naar muziek te luisteren via je smartphone.

Een MP3 speler is een goedkoop toestel dat je kunt gebruiken om te gaan lopen, zwemmen of om naar muziek te luisteren op het strand.

MP3 speler kopen

Waarop moet ik letten

Opslagruimte

De opslagruimte van een MP3 speler is belangrijk omdat het bepaald hoeveel liedjes je er kunt opzetten. Omdat een MP3 speler meestal enkel gebruikt in bepaalde gevallen heb je volgens ons geen grote opslagruimte nodig. Aan de hand van onderstaande tabel kun je zelf bepalen hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Opslagruimte Aantal liedjes
4GB 200
8GB 400
16GB 800
32GB 1600
64GB 3200

Bluetooth

Voor de lopers onder ons die graag naar muziek luisteren kan het handig zijn om voor een MP3 speler te kiezen met Bluetooth capabiliteit. Door deze te combineren met een draadloze koptelefoon of draadloze oortjes zit die vervelende draad niet meer in de weg tijdens het lopen.

Prijs

Een MP3 speler moet goedkoop zijn omdat het voor de mensen een toestel is dat ze niet dagelijks gaan gebruiken. Voor minder dan 70 euro moet je al een goede MP3 speler kopen.

Waterbestendig

Voor de zwemmers onder ons die graag naar muziek willen luisteren is er goed nieuws. Er bestaat een MP3 speler van Sony die volledig waterbestendig is maar die komt wel aan een stevige prijs. Voordeel is wel dat het een MP3 speler is met ingebouwde oortjes.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.