Beste Nerf Gun

De beste Nerf Gun volgens ons onderzoek voor de meeste mensen is de NERF Rival Hades XVIII-6000. Dit krachtige speelgoed wapen garandeert eindeloos speelplezier voor jong en oud. De blaster bevat een ‘easy-load’ magazijn met een hoge capaciteit van 60 ‘high-impact’ rondes die een snelheid halen van 30 meter per seconde. Je krijgt bij dit geweer rode en blauwe vlaggen meegeleverd, zodat je makkelijk kan aansluiten bij Team Rood of Team Blauw.

Ben je op zoek naar een kleiner speelgoedwapen? Dan is onze editor’s pick iets voor jou: de N-Strike Elite Disruptor. Onderaan dit artikel kan je ons onderzoek terugvinden en een samenvatting waarop je moet letten bij het kopen van een Nerf Gun voor jezelf, je kinderen, of je collega’s!

Beste Nerf Guns 2020

De NERF Rival Hades XVIII-6000 is volgens ons onderzoek de beste Nerf Gun voor de meeste mensen. De Rival series schiet ronde kogels waarmee je sneller, nauwkeuriger en met meer impact je doelwit raakt, dan met de standaard schuim pijltjes van eerdere modellen. Deze blaster schiet rondes één per één, waardoor een schietpartij langer plezier oplevert en spannend blijft omdat je telkens goed moet richten. Dit in scherp contrast met de automatische blasters waarbij je  een magazijn in enkele seconden leeg schiet en je weer balletjes moet oprapen. De Rival Hades XVIII-6000 werkt zonder batterijen wat het speelplezier ook verhoogt omdat hij altijd gebruiksklaar is.

“Beste Nerf Gun”

Deze Rival Hades XVII-6000 blaster beschikt over een razendsnel veermechanisme, handige trigger-lock, en een tactische rail voor extra nerf-accessoires. Bij je aankoop krijg je 60 rondes en een rode en een blauwe vlag zodat je ‘capture the flag’ kan spelen. De Rival Hades XVII-6000 is de ultieme Nerf Blaster waarmee je elk schietspel moeiteloos domineert.

De kleinere broer Nerf Rival Artemis XVII 3000 is zeker ook het overwegen waard als prijs je weerhoudt voor de Hades te kiezen.

Wil je je doelwit van op lange afstand raken? Met de NERF N-Strike Elite AccuStrike RaptorStrike Blaster schiet je keer op keer een voltreffer. De NERF pijltjes AccuStrike Darts bezorgen jou de beste nauwkeurigheid op lange afstand.

“Nerf Gun Sniper”

Dankzij een handige tweepoot met uitschuifbare poten kan je de blaster makkelijk ondersteunen. Stel zelf eenvoudig de hoogte in die jou het meest geschikt lijkt om je doel te raken. Het opklapbare vizier is het lievelingsinstrument van elke scherpschutter! Dit geweer komt standaard met 18 officiële darts.

De FORTNITE AR-L BLASTER komt rechtstreeks uit de populaire videogame Fortnite. Dankzij het herkenbare ontwerp en typische kleur wordt deze blaster door liefhebbers beschouwd als een echte collector’s item!

“Fortnite Nerf Gun”

 

De Fortnite AR-L blaster is een automatische nerf gun. Dit betekent dat hij gemotoriseerd is en daardoor een iets andere gebruikswijze vereist dan een reguliere NERF blaster. Belangrijk dus om goed de handleiding door te nemen, en enkel officiële NERF darts te gebruiken. De Blaster wordt geleverd met 20 officiële NERF Fortnite Elite darts én een extra clip voor 10 back-up darts.

Wil je je uitrusting compleet maken? Overweeg dan zeker de NERF Elite Battle Bril en bescherm je ogen tegen de aanvliegende darts van de vijand!

Een klassieker onder klassiekers, de NERF N-Strike Elite Retaliator XD Blaster is de meest bekende blaster binnen het NERF assortiment. Hij heeft een geweldig prestatievermogen waarmee je darts tot 27 meter ver kan schieten en is uitermate betrouwbaar. 

“Nerf Retaliator”

Gelukkig heeft HASBRO blijven doorontwikkelen aan de Retaliator waardoor hij helemaal up-to-date is, zonder het ontwerp te veel te veranderen. Je kan de 4-in-1 blaster aanpassen zodat hij geschikt is voor elke missie. Een loopverlenger, een balans greep, een afneembare schoudersteun, …  van handpistool tot hevig aanvalsgeweer, de Elite Retaliator XD kan het allemaal.

De N-Strike Elite Rapidstrike CS-18 Blaster is de beste automatische nerf gun. Met een capaciteit van 18 Elite Darts, een doorzichtig clip magazijn en verstelbare schoudersteun zig-zag je zo doorheen het speelgebied tot je moeiteloos de “last-man-standing” bent.

“Nerf Gun met batterijen”

 De Nerf N-Strike Elite Rapidstrike CS-18 Blaster werkt op 4 batterijen van 1.5V (C LR14). Het verhoogd spelplezier brengt dus wel een terugkerende kost met zich mee wanneer je de batterijen moet vervangen. De precisie van deze blaster is echter ongeëvenaard, zowel voor korte als lange afstand gevechten. Dit verklaart waarom de N-Strike Elite Rapidstrike een van de meest gegeerde wapens in het NERF assortiment is.

In een NERF gevecht komt het telkens neer op snelheid: hoe snel kan je jouw blaster in de aanslag hebben? Net daarom is een kleiner handwapen als de NERF N-Strike Elite Disruptor een onmisbare aanvulling in jouw arsenaal. Met deze handgun ben je altijd voorbereid, niemand kan jou overrompelen! 

“Editor’s pick 2020”

Wil je helemaal all-in gaan? Bekijk dan zeker deze NERF N-Strike Elite Jolt  Blaster, de perfecte aanvulling op een groter handgeweer. Deze mini-shooter stelt je in staat om op het einde van een vuurgevecht nog net die overwinnende voltreffer uit te delen. Omdat hij zo onopvallend klein is kan je hem makkelijk verbergen. Niemand hoeft jou nog uit te leggen dat James Bond altijd opties achter de hand heeft. Absoluut verrassingseffect gegarandeerd.

Het onderzoek

WAT IS NERF?

NERF is hét merk voor speelgoedwapens voor jong en oud. Het aanbod van NERF bestaat uit verschillende reeksen speelgoed geweren met elk een bepaald thema, type, kleur en bijhorende pijltjes en accessoires. Door middel van een manueel of automatisch vuurmechanisme schiet je vliegende rubberen pijltjes of balletjes af naar je tegenstander tot ruim 20 meter ver!

Het merk Nerf is afkomstig uit de VS en bestaat grotendeels uit speelgoedpistolen die pijltjes van een speciaal soort schuim schieten: de Elite-, Modulus-, Mega-, en Fortnite reeks zijn hier voorbeelden van. Meer recent is er ook de Nerf Rival reeks bijgekomen, waarmee je met dynamische balletjes schiet in plaats van pijltjes. (Nerf biedt ook lasertag-geweren en waterpistolen aan. In dit artikel keken we enkel naar de pijltjes en balletjes pistolen.)

WAAROM EEN NERF GUN KOPEN?

Nerf is ideaal speelgoed om je gedachten te verzetten. Daag je vrienden, familieleden en collega’s uit voor de ultieme strijd met NERF blasters. Speel je favoriete actiefilms na en beleef een hoop grappige momenten. Ga het gevecht aan en leef je uit!

Koop je een NERF blaster voor je kinderen? Dan kan je gerust zijn dat dit het perfecte speelgoed is om je kind te inspireren fysiek actief te zijn, om zijn/haar ruimtelijk bewustzijn te verbeteren en de algemene motoriek te bevorderen. Met dit kwaliteitsvol speelgoed voor binnen én buitengebruik gun je je kinderen de adrenaline waar ze zo naar op zoek zijn.

Nerf Gun kopen

waar moet ik op letten?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het aankopen van een Nerf geweer is het ontwerp en gewicht. Sommige blasters zijn redelijk groot en vereisen een zeker inzicht in het gebruik en wendbaarheid. Je kan een onderscheid maken tussen eenvoudige lichte blasters die goed in de hand liggen en geschikt zijn voor leeftijden vanaf 8 jaar, en de iets zwaardere vernuftige modellen voor leeftijden vanaf 14 jaar.

Ben je oud genoeg voor beide type geweren? Dan is de keuze volledig aan jou, denk eens goed na over je speelstijl. Je kan kiezen voor een kleine blaster waarmee je snel kan lopen en goed kan sluipen, grotere blasters zijn dan weer gemaakt voor lange afstands gevechten en het voorzien van hevig spervuur!

Let wel dat geautomatiseerde blasters gebruik maken van batterijen en hierdoor standaard zwaarder wegen. Zeker iets om rekening mee te houden bij jonge kinderen.

Zoals eerder gezegd draait een Nerf gevecht om snelheid. Wanneer je tegenstander op je komt afgestormd, wil je natuurlijk klaar zijn om hem te bekogelen! De grootte van het magazijn is dus belangrijk. NERF verkoopt voor de meest populaire blasters extra magazijnen die je op voorhand kan vullen met nerf pijltjes.

Zo wist een ervaren NERF gebruiker op te merken op bol.com:
“Kijk wel uit dat je pijltjes niet vast komen te zitten. Dit gebeurt heel af en toe als je te gehaast herlaad. Laden kan soms lastig gaan maar als je je er even in verdiept dan gaat het elke keer goed.”

Nauwkeurigheid

Kies je voor een manuele blaster dan kan je er van uit gaan dat de nauwkeurigheid consistent zal zijn. Bij de automatische blasters op batterijen durft accuraatheid al eens te variëren, zeker op lange afstanden.

Bereik

Nerf staat bekend om zijn krachtige prestaties, de meeste blasters kunnen tot wel 27 meter ver schieten!

Batterijen

Automatische blasters zoals de Elite Rapidstrike, maken gebruik van batterijen. Dit betekent dat je blaster niet zal werken wanneer de batterijen leeg zijn.. Als telkens nieuwe batterijen kopen voor jou geen probleem is, heb je met automatische blasters enorme vuurkracht en absurd hoge schietsnelheid.

Het is onze ervaring dat het spelplezier van korte duur is bij automatische blasters omdat je magazijn snel leeg raakt. Je hoort het dus al, wij bij doorgelicht raden een manuele blaster aan zoals de NERF Rival Hades XVIII-6000 die altijd paraat is en je veel en langdurig speelplezier zal opleveren!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.