Scroll Top
beste toestellen voor de keuken

De beste toestellen voor je keuken

Geniet van je keuken, maak het een plaats van ontspanning

De keuken, het hart van je woning! Je eet er, je ontspant er met vrienden of familie, sommigen werken er zelfs. Zowat het hele huishouden valt of staat met een goed georganiseerde keuken. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Wij sommen de de beste huishoudtoestellen voor je keuken op.

koffie zetten in de keuken

Goede start

Niks beter dan een échte Italiaanse espresso om je dag mee te beginnen. Koffieliefhebbers weten dat een espresso maken een kunst is. Met de Sage Barista Express espressomachine maak je een kopje zwart goud op professionele wijze in minder dan een minuut. Er kan wel twee liter water in de espressomachine, zo hoef je niet dagelijks het water aan te vullen. Het toestel heeft een ingebouwde koffiemolen waardoor je geen extra toestel moet aanschaffen om verse koffiebonen te malen. Heel handig, plaatsbesparend en er wordt een extra kost vermeden. Daarnaast is er een stoompijpje om een cappuccino of latte te maken. In de doos zit ook een koffieschepje, melkkan, de juiste reinigingsproducten en een waterfilter. De koffiemachine op zich is een grote investering, maar loont voor fervente koffiedrinkers op termijn. Mooi meegenomen is dat de machine een retrolook heeft en dus echt hét pronkstuk wordt in de keuken. Met andere woorden, wij vinden het de investering prijs-kwaliteit absoluut waard.

Goede keukenrobot voor alle ingredienten

Keukenkracht

We verklapten het al in een vorig artikel. De Kitchen Aid Artisan Series 5 is volgens prijs-kwaliteit de beste in zijn soort. Kneden, mengen, opkloppen… is zo snel en makkelijk met deze keukenrobot. Vele opzetstukken maken het ook mogelijk om de robot voor allerlei zaken te gebruiken. Pasta maken, groenten fijn snijden. Deze stukken moet je helaas wel apart aankopen. Het toestel is daarentegen wel van heel hoge kwaliteitsmaterialen vervaardigd en dus bruikbaar op lange termijn. Ook deze machine heeft een retrolook, verkrijgbaar in verschillende kleuren, en past dus naast de Sage koffiemachine.

draadloze steelstofzuiger van dyson

Opgeruimd staat netjes

Wie kookt moet helaas ook opruimen. Een heel gedoe om dan die stofzuiger boven te halen. Dan kan je best meteen het hele huis stofzuigen. Tegenwoordig bestaat gelukkig de steelstofzuiger zonder snoer. Uit een vorige test bleek dat de Dyson V15 Detect de absolute winnaar was. Deze kwaliteit heeft natuurlijk ook zijn prijs. Andere modellen van Dyson benaderen de kwaliteit van dit toestel. Het ontbreken van het snoer is handig voor een kleinere ruimte als een keuken omdat je dan makkelijk overal onder door gaat. Je kan de stofzuiger ook in de keuken opbergen gezien hij compact is. Geen excuus meer om niet te poetsen!

Samenwerkingbanner DGL

Lees ook de volgende berichten

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.