De 5 beste voetmassage apparaten van 2021

Je voeten thuis masseren met reflexologie of warm water, een hemels geschenk

In dit artikel gaan we op zoek naar het beste voetmassage apparaat van 2021. Jouw voeten hebben gedurende de dag heel wat te verduren. Je bent continu in beweging, zit of staat, waardoor je voeten aan het einde van de dag pijnlijk aanvoelen of opzwellen.  Je kunt dan wel een voetmassage gebruiken. Omdat je  niet continu iemand in de buurt hebt om je te verwennen met een fijne voetmassage , kan je er ook voor kiezen om een voetmassageapparaat aan te schaffen. Bekijk onze suggestieve top 5 beste voetmassage apparaten. Lees ook het onderzoek, hoe je moet kiezen en waar je op moet letten bij het kopen van een voetmassage toestel.

REVITIVE – MEDIC PLUS

Als je op zoek bent naar een voetmassage apparaat dat meer doet dan alleen jouw voeten masseren, dan is de Revitive Medic Plus een goede oplossing. Deze verzorgt namelijk niet alleen jouw voeten, maar kan ook jouw benen meepakken. Hiervoor hoef je het apparaat alleen maar op te laden. Tijdens het gebruik heb je geen last van een kabel en je kunt vrijwel alles met een afstandsbediening instellen. Dit voetmassage toestel heeft namelijk veel functies, waardoor je alle spieren in jouw lichaam kunt bereiken.

+ De meegeleverde pads zorgen ervoor dat je ook jouw rug kunt masseren
+ De afstandsbediening zorgt voor veel gebruiksgemak
– Je kan niet onderuit gezakt gaan zitten.

BEURER – FM60

De Beurer FM60 is het geschikte voetmassage toestel wanneer je op zoek bent naar een compact apparaat. Ondanks de compactheid wordt er wel altijd een goede massage uitgevoerd. Hiervoor zijn namelijk 9 knoppen onder iedere voet te vinden, die ervoor zorgen dat jij helemaal kunt ontspannen. Het voetmassage apparaat werkt door middel van een netsnoer, die eenvoudig opgeborgen kan worden in het daarvoor bestemde opbergvakje. Zo hoef je niet bang te zijn dat er een kabelbreuk in komt te zitten en kun je in principe iedere avond genieten van een heerlijke Shiatsu massage.

+ 18 massageknoppen voor de grootste ontspanning
+ De infrarood warmtefunctie zorgt ervoor dat jouw spieren goed opwarmen
+ Het opbergvakje voor het netsnoer zorgt voor meer gebruiksgemak

MEDISANA – FM 885 SHIATSU VOETMASSAGE

Je kan niet altijd aan iemand anders vragen om je voeten te masseren. De Medisana FM 885 Shiatsu voetmassage helpt jou hierbij. Dit apparaat voor een voetmassage is namelijk uitgerust met zachte kussens, waarin je jouw voeten kunt plaatsen en zowel de voetzolen als de bovenkant gemasseerd worden. Dit beste voetmassageapparaat zorgt hierbij voor een betere doorbloeding, waardoor je zelfs in de winter lekkere warme voeten kan hebben. Het enige wat jou nog hoeft te doen, is de intensiteit instellen en dan genieten van de massage.

+ Een verbetering van de bloedsomloop voor beide voeten
+ Warmtefunctie zorgt ervoor dat je geen koude voeten krijgt
+ Drie verschillende intensiteit standen

BEURER – FM90

Binnen het gamma voetmassages van Beurer is de FM90 het ultieme luxetoestel. Dit krachtige toestel werkt op basis van luchtdruk in plaats van roterende ballen. Je steekt je volledige voet in het toestel en kiest uit 3 vooraf ingestelde programma’s met verschillende intensiteitsniveau’s. De warmtefunctie kan je ook zelf instellen om de perfecte temperatuur te verkrijgen. Op deze manier geniet je van een zeer relaxerende voetmassage.

+ Een relatief stil apparaat tijdens de massage
+ Voetmassage op basis van luchtdruk
+ Nog meer ontspanning door de warmtefunctie

BODI-TEK BT-CRBO3 CIRCULATION PLUS

Als je zwanger bent, wil je niets liever dan kunnen ontspannen. Jouw voeten gaan steeds pijnlijker aanvoelen en opzwellen, waardoor een massage af en toe fijn kan zijn. Hier schiet de Bodi-Tek BT-CRBO3 Circulation Plus jou ter hulp. Dit apparaat voor voetmassage is namelijk een van de meest veelzijdige apparaten die je kan vinden. Je kan het dus gerust als het beste voetmassageapparaat beschouwen tijdens je  zwangerschap, maar ook in andere omstandigheden. Je hebt maar liefst 99 intensiteitsstanden tot je beschikking, die je met de afstandsbediening in kunt stellen.

+ Een gebruiksvriendelijk apparaat dat vanzelf uitschakelt
+ Intensiteit eenvoudig in te stellen met afstandsbediening
+ Lijkt op een professioneel voetmassage apparaat

goede voetmassage apparaat

Tot zover onze suggestieve top 5 beste voetmassage apparaten.
Lees ook de lijst ‘beste massagekussen‘ of ‘beste klopmassage‘.

Voetmassage apparaten vergelijken

Wat is een voetmassage apparaat?

Een voetmassage apparaat is een apparaat dat een massage geeft die speciaal gericht is op jouw voeten. Door middel van verschillende massageknoppen worden alle punten in je voeten aangepakt, zodat de spieren weer losraken en je een ontspannen gevoel krijgt. De apparaten worden vaak gebruikt na een lange werkdag of een intensieve wandeling, maar ook zwangere vrouwen zijn erg gebaat bij een voetmassage toestel. De extra ontspanning kan immers voor veel verlichting zorgen van de voeten.

Waarom een voetmassage apparaat kopen?

Een goed voetmassage apparaat kan jou helpen om jouw voeten weer volledig tot rust te laten komen. Aan het einde van een lange werkdag, waarbij jouw voeten het meeste te verduren hebben van jouw gehele lichaam kunnen ze wel wat extra verwennerij krijgen. Een voetmassage apparaat of een voetmassage bad zorgt er niet alleen voor dat jouw voeten ontspannen, maar ook dat de pijnpunten direct worden aangepakt. Zo heb je binnen een kort tijdsbestek weer goed aanvoelende voeten, waarmee je jouw werkdag weer kunt beginnen.

Ga je effectief op zoek naar het beste voetmassage apparaat, dan moet je goed nadenken over je noden. Wil je één met watermassage, of eerder één die volledig rond de voet gaat? Is een warmte element nodig? Het antwoord op deze vragen zal uitwijzen welk toestel voor jou het beste voetmassage apparaat is.

Voetmassagetoestel vergelijken

Voetmassage apparaat kopen,
waar op letten?

Goed voetmassage apparaat

Een voetmassage apparaat komt in verschillende vormen en maten, waarbij ook de stevigheid van de massage sterk kan verschillen. Je hebt veel toestellen die voornamelijk uit enkele standen bestaan. Hierdoor kan het zijn dat een massage net te hard gaat voor jouw smaak. Wil je genieten van verschillende intensiteiten, dan heb je ook voetmassage apparaten met meerdere standen. Dit kan oplopen tot ruim 99 standen, waardoor je altijd de beste stand te pakken hebt voor jouw voeten.

De stevigheid heeft wel te maken met jouw persoonlijke voorkeur. Wanneer je het voetmassage toestel voornamelijk gebruikt als ontspanning, wil je ook alleen maar een zachte massage hebben. Als het ook verschillende pijnen op moet lossen en dus dieper in jouw voeten moet werken, dan is het beste voetmassage apparaat een toestel dat voornamelijk stevige massages uit gaat voeren. Je kunt er ook voor kiezen om een VMS app met water te nemen, waardoor er nog meer ontspanning kan worden gegeven.

Voetmassage met verwarmingselement

Jouw voeten worden ook regelmatig koud. Als je vaak last hebt van koude voeten, kan dit met de doorbloeding van jouw voeten te maken hebben. In de meeste gevallen helpt een massage hierbij. Echter moeten jouw voeten ook warm blijven tijdens de massage. Dit kan door middel van de warmtefunctie die geïntegreerd is in het apparaat voor een voetmassage. Je kunt er vaak zelf voor kiezen of je deze aan zet of dat je hem uit laat, maar vaak kan het wel voor extra resultaat zorgen.

De warmtefunctie werkt door middel van een infraroodlicht. Dit licht zorgt er uiteindelijk voor dat jouw spieren ontspannen, zodat de massage goed van start kan gaan. Ook tijdens het masseren kun je deze functie gewoon aan laten staan. De warmte laat jou immers ontspannen, waarbij niet alleen jouw voeten tot rust komen, maar ook de rest van jouw lichaam er veel baat bij kan hebben. Dit komt door het psychische effect wat warmte met zich meebrengt. Je gaat merken dat alle pijnen als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer je de warmtefunctie van het voetmassage apparaat aan hebt staan.

Draadloze voetmassage apparaat

Het is afhankelijk van de doeleinden waarvoor je een voetmassage apparaat gaat gebruiken of je een toestel met draad of zonder nodig hebt. De apparaten zijn namelijk in beide varianten te verkrijgen. Het fijne aan een toestel met draad is dat je hem nooit kunt vergeten op te laden of de batterijen hoeft te wisselen. Je hoeft het apparaat voor voetmassage namelijk alleen maar in de stroom te steken, waarna je direct aan de slag kunt gaan met het instellen van de juiste stand. Aan het einde rol je het snoer weer op en kun je het apparaat eenvoudig opbergen.

Een draadloos voetmassage apparaat biedt echter veel mogelijkheden. Je kunt er namelijk overal gebruik van maken. Of je nou thuis zit na een lange werkdag of op vakantie van wat extra ontspanning wilt genieten, je bent van alle gemakken voorzien. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het apparaat opgeladen moet worden. Ook zijn er apparaten die op batterijen werken, waardoor je eens in de zoveel tijd naar de winkel moet voor nieuwe. Het zou onhandig zijn als je net een verwenmoment voor jezelf wilt creëren en je kunt jouw voetmassage toestel niet gebruiken doordat de batterijen op zijn.

Voetmassage toestel met water

Wanneer je gebruik maakt van een voetmassage apparaat dan moet je voor jezelf bedenken of je uitsluitend massages wilt hebben of jouw voeten tegelijkertijd wilt laten weken. Er bestaan namelijk voor beide opties modellen, waardoor het verstandig is om hier eerst over na te denken. Pas wanneer dit voor jezelf helder is, kun je op zoek gaan naar het beste apparaat voor jouw situatie. Zo kun je geheel op maat gaan genieten en ervoor zorgen dat jouw voeten minder pijnlijk aan gaan voelen. Je spieren zullen weer ontspannen zijn.

Hoe kies ik het beste voetmassage apparaat?

Het beste voetmassage apparaat is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Het is daarom altijd belangrijk dat je voor jezelf helder hebt wat de doeleinden van het apparaat gaan zijn. Schrijf daarom eerst voor jezelf op welke wensen je hebt op het gebied van een apparaat voor een voetmassage, zodat je gerichter kunt gaan kijken. Er bestaan immers veel verschillende apparaten, waardoor een lijstje vaak een handig uitgangspunt is. Zo kun je op specificaties gaan zoeken en vind je sneller het apparaat dat bij je past.

Je moet hierbij ook nadenken over de intensiteit van het apparaat. Denk verder en ga van hieruit op zoek. Maar uiteindelijk is ook het budget wat telt. Hoe meer specificaties een voetmassage toestel heeft, hoe duurder het apparaat is. Houd daarom te allen tijde jouw budget in gedachten als je door de verschillende opties gaat, zodat je nooit meer gaat betalen dan je uit kunt geven. Zo heb je niet alleen voldoende ontspanning, maar kun je er ook voor zorgen dat er nog genoeg financiële ruimte overblijft.

Beste voetmassage apparaat

Tot zover het artikel ‘Beste voetmassage apparaat 2021’ – Laatste update 26/10/2021

Lees meer berichten in de categorie ‘verzorging’

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.