De schrijvers van Doorgelicht

Doorgelicht is een vergelijkingswebsite. Voor zo goed als elk toestel hebben wij een onderzoek en artikel klaar staan. Onze missie is om je te helpen om het beste product voor jouw budget te vinden. Zelf onderzoek doen kan uren tijd in beslag nemen. Vaak is het ook moeilijk om online objectieve informatie te vinden. Wij doen het onderzoek voor jou en gieten het in een vlotte tekst. Elk artikel bestaat uit een overzicht van de beste producten op de markt met daaronder een onderzoeksgedeelte. Hier lees je waar je op moet letten bij het aankopen van een product.

Onze onderzoekers – Doorlichters – zijn professionele schrijvers met een kennis of expertise binnen een bepaalde categorie. Zij zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen hun domein, en houden hun artikels up to date.

Laurens
Laurens Dekock
Audio & electro
Dirk
Dirk Van den Bossche
Camera's & video
Valentina
Valentina Doukhopelnikoff
Dieren
Evi
Evi Steyaert
Onderzoeker
Marlies
Marlies Picavet
Onderzoeker
Alia davies
Alia Davies
Onderzoeker
Doorlichter Anna
Anna Van De Weyer
Onderzoeker
Cassandra doms
Cassandra Doms
Onderzoeker
Lien Bloemen
Lien Bloemen
Onderzoeker
Quinten
Quinten de Jong
Hoofdredactie
Elly schrijver doorgelicht
Elly Van De Velde
Redactie
Slim schrijver doorgelicht
Slim Abid
Redactie

Wil jij ook schrijven voor Doorgelicht?

Doorgelicht staat altijd open voor nieuwe schrijvers.

Heb jij een bepaalde affiniteit met een categorie, weet je hier alles over, en schrijf je daarbij graag? dan moet je contact opnemen.

Stuur je inzending naar hello@doorgelicht.be

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.