Scroll Top

Aerin Thijs

Aerin thijs

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Katholieke Universiteit van Leuven

Expertise:

  • Reizen
  • Koken
  • Verzorging
  • Duurzaamheid
  • Ervaring

Relevante ervaring

Aerin Thijs werkt sinds 2020 als copywriter en legt zich daarnaast toe op poëzie, proza en vertalingen. Taal is altijd al haar passie geweest. Het voelt dan ook aan als een geschenk, er dagelijks mee bezig te kunnen zijn.

Tijdens haar vrije tijd leest ze graag en vindt ze het niet erg, de tijd uit het oog te verliezen. Je kan haar al wandelend tegenkomen, vooral tijdens weekends: dan trekt ze er urenlang op uit. Koken beschrijft ze als ideale quality-time met familie of vriendinnen, of in enkele woorden: genieten, bijbabbelen, bijleren. Naast lezen, wandelen en koken verdiept ze zich in yoga en welzijn.

Een droom die ze graag verwezenlijken wilt is voortdurend reizen (of toch ongeveer) en dit zo duurzaam mogelijk doen. Ze gelooft dat reizen op talrijke manieren kan en niet per se ver van huis hoeft te zijn.

Uitrusting

Ze werkt meestal achter haar eigen bureau maar maakt er evenzeer een missie van, de fijnste koffieplekjes te vinden. Ze probeert een routine aan te houden: wanneer het tijd is voor haar pen zet ze een tas thee, beweegt ze vijf minuten om er daarna in te vliegen. Achtergrondmelodieën van Ludovico Einaudi of Hans Zimmer zijn onmisbaar.

Opleiding

Aerin studeerde taal- en letterkunde maar besloot het over een andere boeg te gooien met een studie psychologie. Naast deze studie leert ze verschillende talen aan. Vandaag de dag leert ze Frans en Spaans. De talen die in het vooruitzicht liggen zijn Italiaans, Portugees en Zweeds. First things first, natuurlijk.

Artikels van Aerin

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.