Scroll Top

Alia Davies

Alia davies

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Katholieke Universiteit van Leuven

Expertise:

  • Smart Home
  • Home Office

Ervaring

Alia schrijft vooral over vitaminen en supplementen waardoor ze haar kennis over dieet en gezondheid kan delen. Gezondheid heeft heel haar leven een belangrijke rol gespeeld. Ze is werd door health freak-ouders opgevoed en daar is wel het een en het ander van blijven hangen. Ze heeft veel verschillende functies vervuld als jobstudent en is enorm blij dat ze als copywriter haar creativiteit kan gebruiken en regelmatig met schrijven bezig kan zijn.

Met haar breed interesseveld heeft ze ervaring in verschillende studentenjobs waaronder customer service vertegenwoordigster en contract administrator, wat zich vertaalt in een breed gamma aan copyright-topics waarin ze zich thuis voelt.

Uitrusting

Ze werkt meestal in een bib zodat ze thuis niet afgeleid wordt door haar altijd-vleiende kat. Naast haar laptop neemt ze altijd een noise cancelling-koptelefoon mee en luistert tijdens het werk naar indie muziek. Dit genre houdt haar aandacht erbij, maar is rustig genoeg om haar aandacht bij de tekst te houden. Tijdens het schrijven heeft ze ook een tiental tabs open, wat chaotisch kan lijken voor een buitenstaander. Dit is echter de optimale manier van werken voor haar omdat ze die allemaal consulteert en gebruikt in haar werk.

Opleiding

Alia studeert momenteel af met een bachelor diploma Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven. Ondertussen behaalt ze ook een master diploma in International Business Economics and Management.

Artikels van Alia

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.