Doorlichter Anna

Anna Van de Weyer

Ervaring

Anna Van de Weyer heeft sinds februari 2022 een studentenjob als copywriter. Ze is dol op het schrijven van blogposts, waarbij veel afwisselende en leerrijke werkinhoud aan te pas komt.

Ze schreef al over meerdere onderwerpen: van ergonomische toestellen voor je bureau tot hondenrassen. Maar het allerliefste schrijft ze over skincare. Ze is van jongs af aan een persoon die altijd veel research doet voor ze iets koopt. Ze vindt het belangrijk alle plus- en minpunten af te wegen, zodat ze zeker de juiste keuze maakt.

In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met vrienden en is ze leidster bij de Chiro. Ze houdt van lezen in een vreemde taal en van nummers zingen met een gevoelige snaar. Daarnaast gaat ze ook graag op ontdekking en is ze in de zomer bijna nooit thuis. Reizen maken en nieuwe culturen ontdekken is haar favoriete bezigheid. Zeker als ze die kan combineren met het uitbreiden van haar talenkennis.

Uitrusting

Anna werkt van thuis uit in een comfortabele bureaustoel op een Macbook. Ze vult haar setting soms aan met een extern scherm. Een heerlijke ijskoffie mag op een warme werkdag niet ontbreken. Met wat indie-muziek op de achtergrond is Anna vertrokken.

Opleiding

Anna volgt de opleiding Toegepaste Taalkunde en zal in 2023 beginnen aan de master in het Tolken. Ze heeft een passie voor talen en doet niets liever dan nieuwe aspecten van de Duitse of Franse cultuur te leren kennen. Bovendien heeft ze haar hart verloren in Leipzig, waar ze in 2021 op Erasmus ging.

Artikels van Anna

Anna schrijft ook voor AllemaalBeestjes.be. Haar artikels vind je hier.

Ontdek de andere schrijvers

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.