Scroll Top
no image

Emma Wyers

Ervaring

Emma Wyers is een Doorlichter die zich toelegt op lifestyle, in de brede zin van het woord.

Haar Pinterestborden plakken vol met DIY-projecten, tips rond partyplannen en haircare, recepten voor verjaardagstaarten en mocktails, en inspiratie voor bullet journal spreads en de eerstvolgende kamer make-over.

Ze heeft een passie voor alles binnen de wereld van de media en cultuur, van podcasts, musicals en romans tot concerten, magazines en de laatste tv-series. Anno 2022 behoren gezellige skypedates en co-watchen op Disney+ met haar vrienden echter ook tot haar specialiteiten. Ah en yoga doet ze ook graag. En ukelele spelen ook.

Ze timmert sinds 2019 aan haar beginnende schrijfcarrière, als copywriter en redactrice bij lokale of steeds grotere bedrijven. Je kan haar werk onder andere terugvinden op elle.be, in de dagkrant van cultuurfestival MoMeNT, in De Poort magazine, op stampmedia.be en natuurlijk ook op doorgelicht.be.

Uitrusting

Haar meest kostbare bezit, haar laptop, voor haar; een bril met blue light filter en een roségouden frame op haar neus; en haar nieuwste paar Dr.Martens aan haar voeten.

Opleiding

Emma heeft een professionele bachelor in Communicatiemanagement, en werkt momenteel haar master in de Journalistiek af.

Artikels van Emma

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.