Scroll Top

Evi Steyaert

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

KASK

Expertise:

  • Keukentoestellen
  • Witgoed
  • Bruingoed
  • Fietsen

Ervaring

Evi Steyaert is sinds 2020 actief als copywriter en focust zich voornamelijk op online content, zoals het schrijven van blogs en teksten voor websites.

In 2016 ontdekte ze haar liefde voor het schrijven tijdens een cursus ‘Schrijfmethodiek’ aan het KASK. Naast haar zelfstandige activiteit als copywriter, is Evi sinds 2018 actief in de financiële sector. Daar is ze gespecialiseerd in beleggen en dagelijks bankieren.

Bij Doorgelicht onderzoekt ze hoofdzakelijk keuken- en huishoudtoestellen. Zelf heeft ze namelijk een druk bestaan en runt ze haar huishouden liefst zo efficiënt mogelijk. Evi houdt er dan ook van andere gezinnen vooruit te helpen in hun drukke tijdsplanning door de juiste toestellen te selecteren. Zo kunnen ze, net als zijzelf, tijdig genieten van welverdiende qualitytime met vrienden en familie.

Uitrusting

Haar meest kostbare bezit, haar laptop, voor haar; een bril met blue light filter en een roségouden frame op haar neus; en haar nieuwste paar Dr.Martens aan haar voeten.

Artikels

Op Doorgelicht richt Evi zich voornamelijk op artikels die aansluiten bij haar expertise. Zo heeft ze al een hele reeks artikels geschreven over het uitkiezen van de juiste vaatwassers, wasmachines, keukentoestellen, drogers, stofzuiger en andere productcategorieën in en rond het huis.

Artikels van Evi

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.