Scroll Top

Faissal El Aich

Faissal el Aich schrijver doorgelicht

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Expertise:

  • Apple
  • Computers
  • Smartphones
  • Gamen
  •  

Ervaring

Faissal El Aich is een toegewijde en hardwerkende student aan de KU Leuven, waar hij Business Administration studeert. Hij heeft ervaring opgedaan als business consultant bij Ordina en als associate consultant bij Oliver James. Daar heeft hij geleerd om klanten te adviseren en bij te staan.

Met een passie voor Apple, smartphones en gaming is Faissal altijd op zoek naar de nieuwste trends in de technologiewereld. Naast zijn studie heeft hij extra cursussen gevolgd in copywriting en digitale marketing. , Faissal is continu bezig om zijn vaardigheden op dit gebied te verbeteren.

Uitrusting

Faissal heeft een Apple iPhone 12 Pro die hij overal mee naartoe neemt. Maar hij heeft ook een Apple iPad om naar films en series te kijken. Gamen doet hij zowel op zijn PS4, Xbox als zijn eigen gaming PC. Zijn favoriete games zijn God of War, GTA en Fifa.

Opleiding

Faissal studeert momenteel Business Administration aan de KU Leuven. Als copywriter streeft Faissal ernaar om boeiende en doelgerichte content te creëren, afgestemd op de behoeften en wensen van het publiek.

Zijn achtergrond in Business Administration en ervaring in consultancy stellen hem in staat om complexe onderwerpen op een toegankelijke en begrijpelijke manier over te brengen. Faissal is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om zijn copywritingtalent verder te ontwikkelen.

Artikels van Faissal

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.