Scroll Top

Glen Martens

Glen martens-schrijver-doorgelicht

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Expertise:

  • Computers
  • Monitors
  • Gaming
  • Netwerken

Ervaring

Gamen is altijd een hobby en passie van Glen geweest. Hieruit is zijn liefde voor computers ontstaan. Hierdoor heeft hij vanaf zijn tienerjaren al veel geëxperimenteerd met alles wat ermee te maken had. Zo heeft hij ervaring met netwerken en het bouwen van computers. Hij weet ook veel over games en alle randapparatuur die daarbij hoort. Bij doorgelicht focust hij dan ook op artikels die te maken hebben met een van deze onderwerpen.

Uitrusting

Glen werkt op een Lenovo laptop, maar zal wanneer mogelijk op zijn gaming PC twee schermen werken. Als Glen zich ontspant, speelt hij meestal games zoals Counter Strike of Trackmania. Maar zijn favoriete game is nog altijd Skyrim. Hij speelt deze meer dan tien jaar oude game nog altijd, maar ondertussen wel in virtual reality met meer als 150 mods. Hiervoor gebruikt hij een krachtige setup met een Ryzen 3700C, een RTX 2060 super grafische kaart en 32 GB RAM geheugen. Virtual Reality spelen gebeurt met de Vive Pro.

Opleiding

Glen is momenteel zijn tweede master aan het behalen op Vlerick Business School. Hij is in 2022 afgestudeerd aan de KU Leuven met een master in de computerwetenschappen gefocust op big data en kunstmatige intelligentie.

Artikels van Glen

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.