Scroll Top

Jeroen Dejaegere

jeroen dejaegere

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Expertise:

  • Televisie en films
  • Computer
  • Smart Home

Ervaring

Zelfs toen Jeroen nog een jonge kerel was, was hij steeds verzot op technologische gadgets en alles wat met games te maken had. De eerste ervaring met het grote internet kon hij opdoen op het monochrome scherm van een Atari PCM 124, inclusief floppy disk en maar liefst 512 kilobytes RAM-geheugen.

Hij heeft een passie voor boeken en was, naast zijn vaste job, jarenlang boekenrecensent. Hij luistert niet alleen graag muziek, maar heeft ook een opleiding trompet achter de rug en verdiept zich nu in de kunst van het saxofoonspelen. En zelfs al is het een onbegonnen opdracht, hij wil graag alles kennen en kunnen.

Elke aankoop van Jeroen wordt steevast voorafgegaan door uitvoerig online onderzoek. De zoektocht naar de voor- en nadelen van producten, en de bevindingen van andere gebruikers is voor hem de helft van het plezier. Vanuit die ervaring licht hij elk product grondig door en stelt u graag de beste keuzes voor.

Uitrusting

Jeroen wisselt graag zijn Macbook Pro M1 Pro af met het werken op een desktop HP Omen. Een Ultra Wide 4K scherm werkt toch net iets prettiger voor langere opdrachten. Daarnaast is een Ipad Air (2022) een onmisbare sidekick voor grafische ontwerpen en tussentijds opzoekingswerk. De achtergrondmuziek van Spotify wordt geleverd door een Sony WH-1000X M3 draadloze koptelefoon. Op de ontspannende momenten geniet hij volop van een actiefilm of een komedie op een 75 inch Samsung Qled televisie.

Opleiding

Een ruime vooropleiding biedt heel veel kansen op de arbeidsmarkt, maar Jeroen besloot om het aanvankelijk toch over een andere boeg te gooien. Na een jaartje als boekhouder vond hij zijn passie in de dienstverlening en arbeidsgerelateerde wetgeving. Daarnaast werkt hij als freelancer aan creatieve opdrachten.

Artikels van Jeroen

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.