Scroll Top

Katrien De Brabander

Katrien De Brabander

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Odisee Campus AalstKatholieke Universiteit van Leuven

Expertise:

  • Gezondheid
  • Wellness
  • Reizen
  • Taal en cultuur

Relevante Ervaring

Na tien jaar lesgeven in het Vlaamse onderwijs, gooide Katrien in 2007 de boeg om en begon haar eigen Wellness Center. In die periode schoolde ze zich om tot een echte Wellness Coach. In 2012 volgde ze de liefde en verhuisde naar Zuid-Afrika. Sindsdien is ze een voltijdse leerkracht Nederlands en heeft ze haar eigen Nederlandse School opgericht.

Katrien heeft een liefde voor talen en culturen. Ze volbracht taalcursussen in Engeland, Frankrijk en Zuid-Afrika waardoor ze vloeiend Engels, Frans en Afrikaans spreekt.

Schrijven is van jongs af haar passie. Ze schreef gedichtenbundels en kortverhalen en op dit moment schrijft ze haar eerste boek. Katrien combineert bij ons haar passie voor het schrijven met haar kennis over gezondheid en wellness.

Uitrusting

Katrien houdt ervan om te schrijven op haar MacBook Air Laptop. Dat doet ze op de meest inspirerende plaatsen zoals op haar dakterras in Kaapstad, op het strand, in de haven of op de Tafelberg.

Wanneer ze lesgeeft zet ze zich liefst in haar bureau met een koptelefoon op haar hoofd met aangehechte microfoon. Ze gebruikt programma’s als Google Classroom en Zoom om haar Nederlandse lessen te geven.

Opleidingen

Katrien studeerde Bachelor Onderwijs in Odisee Campus Aalst en Pedagogie aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Artikels van Katrien

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.