Scroll Top

Laurens Dekock

Laurens

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Vrije Universiteit Brussel

Expertise:

  • Televisie en films
  • Audio
  • Hifi
  • Muziekinstrumenten

Ervaring

Laurens Dekock is een jongeman met het haar van Pink Floyd-toetsenist Richard Wright. Muzikant is een groot woord, maar Laurens onderneemt toch pogingen om dat haar alle eer aan te doen. Een passie voor muziek is vanzelfsprekend, maar ook van film en literatuur kan Laurens genieten.

Bij doorgelicht onderzoekt hij dan ook alles dat met audio, beeld en zwembaden te maken heeft. Ja zwembaden, want poolboy in Hollywood behoort nog tot de carrièremogelijkheden.

Uitrusting

Laurens werkt op een Surface Laptop 2. Hij kan overal werken, maar verkiest toch het gemak van zijn externe Dell-monitor thuis. Zijn soul-playlists door zijn JBL-studioluidsprekers zorgen voor de sfeer. Zijn belangrijkste instrument is toch het filterkoffiezetapparaat.

Opleiding

Laurens heeft een Bachelor Muziekmanagement waar hij eigenlijk niets mee is. Gelukkig koos hij daarnaa voor de Master journalistiek aan de VUB die hem leerde schrijven en onderzoeken.

Artikels van Laurens

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.