Scroll Top

Lien Bloemen

Lien Bloemen

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Katholieke Universiteit van Leuven

Expertise:

  • Verzorging
  • Fitness
  • Sport
  • Voeding

Ervaring

Lien Bloemen is sinds 2022 actief bij Doorgelicht en houdt zich voornamelijk bezig met alles wat te maken heeft met fitness.

In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd in de fitness en probeert ze zo gezond mogelijk te leven. Balance is key is haar motto in het leven. Naast sporten en een focus op gezonde voeding houdt ze ook van een feestje en een lekkere aperitief op een terrasje. Echter helpt ze graag iedereen bij het uitzoeken van het beste sportmateriaal want bewegen is toch wel erg belangrijk.

Uitrusting

Vanuit haar gezellig appartement in Leuven schrijft Lien teksten op haar oude vertrouwde laptop. Deze laptop gaat al een heel studentenleven mee en heeft dus al veel teksten verslonden. Het liefst schrijft ze met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

Opleiding

Lien behaalde een master in de communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Momenteel rondt ze daar haar tweede master in de bedrijfscommunicatie af.

Artikels van Lien

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.