Scroll Top

Marlies Picavet

Marlies

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Gent

Expertise:

  • Verzorging
  • Gezondheid

Ervaring

Marlies Picavet is een Doorlichter die zich voornamelijk bezighoudt met alles wat te maken heeft met verzorging en beauty.

In haar persoonlijk leven probeert ze graag nieuwe recepten uit, heeft ze de nieuwste series meestal al volledig gezien op de releasedatum (je hebt te maken met een wandelend binge-cliché) en luistert ze tot de horror van haar vriend bijna exclusief naar true crime-podcasts. Daarnaast plant ze op haar eigen chaotische manier haar bruiloft.

Na haar studies belandde ze enkele jaren in de bankwereld, waarna ze haar eerste liefde opnieuw achternaging en weer ging schrijven. Sindsdien werkt ze als freelance copywriter voor verschillende bedrijven en magazines, waaronder Libelle en Libelle Lekker.

Uitrusting

Thuis werkt ze op een nogal logge, maar uiterst trouwe en verrassend snelle laptop. Op verplaatsing neemt ze liever haar lichte en compacte Macbook mee. Ook onmisbaar: een voorraadje Cola Zero, een noise cancelling-koptelefoon om helemaal op te gaan in haar werk (of de podcast van het moment) en één à twee katten in de buurt.

Opleiding

Marlies studeerde Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Gent.

Artikels van Marlies

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.