Scroll Top

Mathis Van den Bruel

mathis van den bruel schrijver doorgelicht

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Expertise:

  • Tuinieren
  • Gereedschap
  • Doe het zelf
  • Instrumenten

Ervaring

Mathis heeft ervaring opgedaan als landscaper in de Plantentuin Meise waar hij zijn groene vingers de vrije loop kon laten gaan.

Daarvoor heeft hij ook gewerkt als verkoopsmedewerker bij Bloemen & Planten Robberechts. Met een passie voor tuinonderhoud en tuinontwerp kent Mathis alle ins en outs over tuinieren.

Interesses

Mathis is een veelzijdige en gepassioneerde persoon die een breed scala aan interesses en hobby’s heeft. Als groot liefhebber van jazz en algemene muziekgeschiedenis is hij altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Mathis speelt verschillende muziekinstrumenten, waaronder gitaar, saxofoon en piano. Daarnaast is hij fervent volleyballer en fitnessenthousiast.

Mathis besteedt aandacht aan fitness en levensstijlverbetering, en geniet van koken en het ontdekken van nieuwe recepten. Hij is ook een fervent lezer die zich verdiept in alles van fictie tot zelfhulpboeken.

In zijn vrije tijd is Mathis graag buiten bezig met tuinonderhoud en -ontwerp. Hij heeft een sterke interesse in technologie en is altijd op de hoogte van de nieuwste gadgets en hebbedingetjes. Bovendien is hij actief in de wereld van SEO, affiliate marketing en online ondernemen.

Opleiding

Mathis heeft een Bachelor Biologie en studeert momenteel Water Resources Engineering gestudeerd aan de KU Leuven. Zijn studies sluiten nauw aan bij zijn interesses en waar hij later wilt gaan werken.

Artikels van Mathis

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.