Quinten

Quinten de Jong

Ervaring

Quinten de Jong is redacteur voor Doorgelicht die zich toelegt op consumententechnologie. Hij schrijft al sinds 2016 voor meerdere websites. Daarvoor was hij Business Analist die zich voornamelijk bezig hield met data storytelling in Excel en SAS. Als kind deed Quinten zijn eerste ervaring op met MS-DOS scripts op de thuiscomputer (een Acer Aspire 95). Hij leerde het internet kennen met het gepiep en gekraak van de klassieke modem. Later werd hij het aanspreekpunt voor vrienden en familie wanneer er een smartphone of computer gekocht werd.

Uitrusting

Hij gebruikt een Lenovo Legion Pro 5 laptop voor zijn dagelijks werk. Om zijn werk te organiseren gebruikt hij voornamelijk Office 365 en Notion. Zijn Google Pixel 4a smartphone gaat overal mee naartoe om mooie momenten vast te leggen op foto. Om zijn stappen en workouts bij te houden maakt hij gebruik van een Garmin Vivoactive 4.

Opleiding

Quinten heeft een Master of Business Administration van de KU Leuven en een Master of European Integration van de VUB.

Artikels van Quinten

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.