Scroll Top

Sanne Decock

Sanne-schrijver-doorgelicht

Schrijfster & onderzoekster

Opleiding:

Erasmushogeschool Brussel en Luca School of Arts

Expertise:

  • Kinderproducten
  • Producten voor gezinnen
  • Huisdieren
  • Gezondheid

Relevante ervaring

Het levensmotto van Sanne was steeds ‘All I really want, is to spend my life in books, cups of tea and my pen’. Die eerste twee? Doenbaar. Dat laatste leek vooral voor the lucky few weggelegd.

Dankzij één iemand die in 2014 een net afgestudeerde journalist introduceerde in de wereld van copywriting, kan ze vandaag zeggen: I’m living the dream.

Als copywriter, redacteur en eindredacteur schrijft ze intussen al tien jaar de hele dag door vanuit een gezellig thuiskantoor. Liefst met een melodie van muzikaal meestertalent Joe Hisaishi op de achtergrond. De huiscomponist van Studio Ghibli, en Sanne’s mooiste concert ooit, heeft de gave om zonder moeite de juiste beelden op te roepen. Als copywriter is dat haar hoogste streefdoel. Gevoel opwekken, beelden toveren met niets meer dan de juiste woorden.

In 2020 werd Sanne mama. Lily kwam met een knaller ter wereld. Die kleine meid nam haar hart in en ook twee derde van dat thuiskantoor.

Bij Doorgelicht zet Sanne haar schrijf- en Google-talenten in, want wat doet een jonge ouder meer dan ‘efkes Google checken’ (behalve dan misschien luiers verversen)? Ze reviewt er producten voor gezinnen en kinderen.

Het doel? Het leven van een andere ouder net wat makkelijker te maken door de Google-tijd in te krimpen tot één doelgerichte klik naar een doordachte review. Zo blijft er meer tijd over voor jezelf en je gezin. Die research naar hét perfecte product doet ze toch, je kan er maar evengoed van meegenieten.

Uitrusting

Een iMac-desktop, een grote kop thee en een goede noise-cancelling hoofdtelefoon, want collega Dipper heeft maar twee passies in het leven: blaffen en snurken.

Opleiding

Sanne studeerde Journalistiek aan de Erasmushogeschool Brussel en heeft ook een diploma Audiovisuele Technieken van Luca School of Arts op zak.

Artikels van Sanne

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.