Scroll Top

Tiewen Visser

tiewen visser

Schrijver en onderzoeker

Opleiding:

Universiteit Utrecht

Expertise:

  • Koffie
  • Koken
  • Lifestyle
  • Fashion

Relevante ervaring

Tiewen Visser werkt sinds 2015 als copywriter, journalist en vertaler, zowel privé als in loondienst. Met onder meer ervaring op de webredacties van de publieke televisie in Nederland en het populaire satirische magazine De Speld, heeft Tiewen een heleboel ervaring opgedaan in het produceren van content in een recordtempo.

Sinds 2018 woont Tiewen buiten Nederland, in Berlijn, Krakau en nu Gdansk in Polen. Hier heeft hij de gejaagde journalistiek verlaten en richt zich meer op het schrijven van lifestyleartikelen voor allerlei internationale platforms en websites. Met name mode maar ook eten en natuurlijk koffie vindt Tiewen het leukste om over te schrijven.

Uitrusting

Behalve een laptop, smartphone en bluetooth koptelefoon, kan een werkdag niet zonder goede koffie. Tiewen heeft thuis een percolator, espressomachine met aparte koffiemolen en een V60 dripper om ook van filterkoffie te genieten. Elke dag begint met warme havermout, dus geen boterham met kaas voor deze Hollander.

Opleiding

Tiewen heeft geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in Nederland.

Artikels van Tiewen

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.