Scroll Top
Wasmachine & droogkast verhogers

De wasmachine & droogkast verhogen

Ingebouwd of met een voetstuk, voor rugklachten of als interieur ontwerp

Wasmachine en droogkast verhogingen (pedestals, stoeltjes, opzetstukken), zijn platforms die onder je wasmachine en wasdroger worden geplaatst. Ze verhogen je apparaten van de vloer, waardoor ze gemakkelijker te laden en te lossen zijn. Daarbij maak je ook wat plaats onder het toestel, een handige extra opslagruimte. Maar zijn ze echt de moeite waard?

Een nieuwe trend voor droogkasten en wasmachines

Een washer en droogkast pedestal is een standaard die onder een wasmachine of droogkast wordt geplaatst om deze van de grond te tillen. Dit kan het gemakkelijker maken om wasgoed in en uit te laden, vooral voor mensen die rugproblemen hebben of moeite hebben met bukken. Bovendien kunnen pedestals ook een lade bevatten die opbergruimte biedt voor je wasmiddel en andere wasbenodigdheden.

Europese wasmachine merken

De voordelen van de verhoging

Het belangrijkste voordeel van pedestals is het gemak. Door je wasmachine en droogkast hoger van de vloer te plaatsen, wordt het laden en lossen van wasgoed minder belastend voor je rug. Ook als je de wasmachine wil onderhouden of kuisen is het makkelijker. Bovendien bieden de laden in de pedestals extra opbergruimte, wat handig kan zijn in een kleine wasruimte.

De nadelen van de verhoging

Hoewel pedestals handig kunnen zijn, zijn er ook enkele nadelen. Ten eerste kunnen ze duur zijn, vooral als je kiest voor merkpedestals die onnodig hoog geprijst zijn. Ze verhogen ook de totale hoogte van je wasmachine en droger, wat een probleem kan zijn als je was- en droogmachines semi-ingebouwd zijn.

Ga je voor een universeel model dan moet je letten op de afmeting van je droogkast of wasmachine. Heb je een groot model dan moet je ook een grotere voet kopen.

de wasmachine technologie blijft evoluerenmet was-droogcombinaties

Universele vs Merkpedestals

Hoewel merkpedestals er misschien beter uitzien en je zeker weet dat ze het gewicht van je wasmachine of droogkast kunnen dragen, zijn universele pedestals vaak een meer kosteneffectieve optie. Ze zijn meestal goedkoper en kunnen worden gebruikt met verschillende merken en modellen van wasmachines en wasdrogers. Je moet wel zeker zijn dat de universele pedestal het gewicht van je wasmachine of droogkast kan dragen.

Onze korte mening

Wasmachine en droogkast pedestals kunnen een handige toevoeging zijn aan je wasruimte, vooral als je rugproblemen hebt of moeite hebt met bukken. Het is absoluut geen must, gewoon een handige gadget voor bepaalde huishoudens. Ze kunnen duur zijn en de totale hoogte van je apparaten verhogen.

Veel hangt af van waar je wasmachine en droger staan en of hier wel plaats voor is. Staat je wasmachine onder een plank dan is het ook niet mogelijk om hier iets onder te zetten.

Als je overweegt om pedestals te kopen, overweeg dan zowel merk als universele opties en kies de optie die het beste past bij je behoeften en budget.

Andere goede wasmachine merken
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.