Scroll Top
Dreft Vaatwastabletten_ Een Diepgaande Blik op de Verschillende Soorten

Dreft Vaatwastabletten: zijn er wel verschillende soorten?

Dreft, een merk van Procter & Gamble bekend merk in de wereld van huishoudelijke schoonmaakmiddelen, heeft populaire vaatwastabletten op de markt gebracht. Deze zijn niet nieuw, ze bestaan al lang. Mensen zoeken er ook online naar. Soms is het gewoon makkelijker om het te laten leveren.

Met zoveel zoekopdrachten naar termen als “dreftplatinum”, “dreftall-in-one” en “dreftvaatwastabletten”, rijst de vraag: hoeveel verschillende soorten dreftvaatwastabletten zijn er eigenlijk?

Verschillende Soorten Dreft Vaatwastabletten

Het lijkt erop dat er een overvloed aan varianten is als het gaat om Dreft vaatwastabletten.

De volledige naam van het meest populaire product is “dreftplatinum all-in-one vaatwastabletten”. Deze tabletten staan bekend om hun citroengeur, die soms ook wordt aangeduid als limoen. Interessant is dat er geen andere geuren beschikbaar zijn voor deze tabletten. Het product is ook beschikbaar in verschillende landen, er kan dus ook een verschil in verpakking zijn.

De beste Dreft vaatwastabletten

Daarnaast is er één andere variant van de Dreft vaatwastabletten, namelijk de “Plus” variant. Deze onderscheidt zich door stickers met de woorden “nieuw” en “krachtige reiniging”, wat suggereert dat het een verbeterde versie is van het originele product. Het label “onze beste reiniging” is ook exclusief voor deze variant. Dreft beantwoord de vraag dus zelf, de Plus is de beste. Ze scoren ook goed in onze vergelijking van vaatwastabletten.

Beide producten, zowel de Platinum als de Plus, hebben echter de stickers “krachtige reiniging in één keer wassen” en “nieuw”.

Verschillende Soorten Dreft Vaatwastabletten

Verpakkingsopties

Dreft biedt een scala aan verpakkingsgroottes, variërend van normaal tot mega en giga verpakkingen. Voor degenen die op zoek zijn naar een langetermijnoplossing, is er zelfs een optie om een volledige doos te kopen, waardoor je voor meer dan een jaar voorzien bent.

Wat Maakt Dreft Platinum Speciaal?

Dreft Platinum is speciaal ontworpen om vetophoping te bestrijden en vettigheid uit de vaatwasserfilter te verwijderen. Bovendien zorgt het natuurlijk voor een schone vaat. Een van de unieke kenmerken van deze tabletten is de ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie, evenals een extra functie om glas- en zilverwerk te beschermen en te laten glanzen. Zoals eerder vermeld, heeft het een frisse citroen- of limoengeur.

Een vaatwastablet testen was waarschijnlijk de makkelijkste review dat we op Doorgelicht gedaan hebben. Ja, de vaat was proper en fris. Maar dat is ook deels omdat onze wasmachine goed onderhouden en proper is. Er was geen achterblijvende zeep van het tablet. Daarnaast zijn er ook verschillende van de bekende wasmachine merken zoals Whirlpool die Dreft vaatwastabletten aanraden.

Het tablet zelf is opgebouwd uit drie verschillende componenten, die elk op het juiste moment in de wascyclus worden vrijgegeven. Dreft benadrukt ook (op de verpakking) dat het een ultra-oplosbare capsule is, wat betekent dat het snel oplost in de vaatwasser. Bij het plaatsen van deze vaatwastabletten in de vaatwasser, is het belangrijk om ze in hun originele verpakking in het doseerbakje te plaatsen.

  • Vorm: Het is een tablet dat zowel poeder als gel bevat.
  • Verpakking: Het tablet is omhuld met wateroplosbare plastic, wat betekent dat je het direct in de vaatwasser kunt plaatsen zonder de verpakking te verwijderen.

De gemiddelde marktprijs voor dit product wordt vermeld als €0,46 per dosis.

Ons vertrouwen; de zoektocht naar de beste dreft vaatwastabletten

Op zoek gaan naar de beste dreftvaatwastabletten was eerder een online zoektocht. Ga je naar de winkel dan kom je slechts 1 variant in meerdere verpakkingsmogelijkheden tegen. Het antwoord was dus niet meteen te vinden.

Online kom je meer soorten dreftvaatwastabletten tegen omdat ook internationale modellen of verpakkingen verkocht worden. Hier wordt minder aandacht besteed aan de wettelijke voorwaarden voor verpakking in België. Vandaar dat het aanbod van dreftvaatwastabletten online groter is. Maar zoals je reeds kon lezen zijn er eigenlijk maar 2 varianten. De gewone en de iets nieuwere en sterkere, krachtigere, plus variant.

We hebben dit ook bevestigd bij een werknemer van Procter & Gamble die voor het dreftmerk werkt.

Wat Maakt Dreft Platinum Speciaal
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.