Quinten

Quinten de Jong

Ik ben Quinten, mede-oprichter van Smart Young Media en redacteur voor Doorgelicht. Ik woon sinds een paar jaar in De Pinte met mijn vrouw en dochter.

Redacteur voor Doorgelicht

Van jongs af aan was ik zot van videogames en op mijn 6de verjaardag kreeg ik mijn allereerste console een Game Boy. Een paar jaar laten kon ik mijn vader overtuigen om een Nintendo 64 te kopen. Samen met mijn broer speelden we urenlang Mario Kart 64, Diddy Kong Racing en Smash Brothers. In het middelbaar maakte ik de overstap naar PC waar ik games zoals Runescape en Age Of Empires II speelde. Na een paar miskopen te doen met het beperkte zakgeld dat ik toen had, begon ik er de gewoonte van te maken om urenlang onderzoek te doen alvorens een game of gadget te kopen. Toen ik 20 was heb ik mijn allereerste computer in elkaar gestoken. Dat deed ik zo graag dat ik ook voor mijn familie, kotgenoten en andere vrienden computers in elkaar begon te steken.

Vandaag heb ik van mijn hobby een beroep gemaakt. Mijn doel is om onze lezers te helpen om het juiste product voor hun te vinden en miskopen te vermijden. Ik ben in heel veel onderwerpen geïnteresseerd maar mijn kennis ligt vooral bij computers, smartphones en tablets.

Artikels van Quinten

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.